Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Evlenmek için Tanıştığım kişi Epilepsi hastası?Yorumlarınız lütfen

Evlenmek için Tanıştığım kişi Epilepsi hastası?Yorumlarınız lütfen

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Dün bir bayanla tanıştımBen 26 o 23 yaşındaİlk görüşme olmasına karşın kıza çok ısındım tam benim istediğim gibi biri olduğunu düşünüyorumLakin kız 5 ay önce namaz kılarken pat diye bayılmışDoktor epilepsi olduğunu söylemiş ve günde 2 adet ilaç kullanıyordaha sonrada bayılma felan olmamış hiç,sanırım yolun başında
Başta kızın rahatsızlığını gizlemeyip açık açık söylemesi hoşuma gittiBen kızdan hoşlandım bundan sonrada görüşmek istiyorumTabiki şans olursa evlenmek

Şimdi;epilepsi hastası diye onu kabul etmemek bana zıt geliyorSonuçta evlendikten daha sonra da ortaya çıkabilirdi ya da yarın bizim başımıza ne gelecek bilemeyiz değilmi?

Bildiğim dek sara hastaları evlenebilir ve çocuk sahibi olabilirAyrıca ben Tip1 şeker hastalığı hastasıyımGünde 4 kere insülin kullanıyorum ve bunu kıza söyledim,bilgisi var

Olur Ya hastalığını bilerek evlenmek ya da redetmek dinen uygunmudur? ve insani açıdan tabikiYorumlarınızı belirtirseniz sevinirim

858,506Konular
982,855Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt