Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Evinde 4.5 Kilo Esrar Bulunan Adamdan İlginç Savunma: 'İçiciyim, Ucuz Diye Çok Aldım'

Evinde 4.5 Kilo Esrar Bulunan Adamdan İlginç Savunma: 'İçiciyim, Ucuz Diye Çok Aldım'
0
79

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
80
s-2b50ff792854160365b18f2fbc0cadf7946040ec.jpg

Adana’da narkotik şubenin meskeninde 4.5 kilo esrar bulduğu bir kişi savunma olarak, 'Ucuz olduğu için bu kadar çok esrar aldım” dediği öğrenildi.

Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Kabahatlerle Gayret Şubesi grupları, merkez Seyhan ilçesi Barbaros Mahallesi'ndeki bir konutta uyuşturucu unsur bulunduğu bilgisine ulaştı. Polis bu bilgi üzerine harekete geçip adrese baskın yaptı. Polis baskında, yatak odasında narkotik detektör köpeğiyle yaptıkları aramada elbise dolabında 4 kilo 500 gram esrar ele geçirdi.

"Ucuz olduğu için bu kadar çok esrar aldım"

Polis, ikametteki Savaş B.’yi (29) gözaltına aldı. Emniyetteki süreçlerinin akabinde adliyeye sevk edilen zanlı, kendisini görüntüleyen gazetecilere, kullanmak için uyuşturucuyu aldığını içici olduğunu belirtirken, tabirinde de, “Ucuz olduğu için bu kadar çok esrar aldım” dediği öne sürüldü. Zanlı, çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

858,505Konular
982,836Mesajlar
33,077Kullanıcılar
Lequste44Son üye
Üst Alt