Evimizde kullandığımız teknolojik urunler hayatımızı nasıl kolaylaştırır
Evimizde iş yaparken kulandığımız ceşitli alet ve makineler hayatımızı kolaylaştırır Tornavida; vidaları sokup takmak icin, cekic; civi cakmak, bazı cisimleri kırmak icin, testere; tahta veya odun kesmek icin kullanılır
Camaşır makinesi; giysilerimizin yıkanmasında,
buzdolabı; yiyecek ve iceceklerimizi bozulmadan daha uzun sure saklamak icin,
bulaşık makinesi; bulaşıkların yıkanması icin,
elektrik supurgesi; evin supurulmesi icin kullanılır
Televizyon; eğitim, haber alma ve eğlence amacıyla, telefon; insanlarla iletişim kurmak, haberleşmek amacıyla kullanılır Bilgisayar; eğitim, oyun, eğlence ve haber amacıyla kullanılır Utu; kıyafetlerimizin duzleştirilerek daha guzel gorunmesi amacı ile, fırın ve ocak; yemek pişirmek icin kullanılır
Evimizde iş yaparken kulandığımız ceşitli alet ve makineler hayatımızı kolaylaştırır Tornavida; vidaları sokup takmak icin, cekic; civi cakmak, bazı cisimleri kırmak icin, testere; tahta veya odun kesmek icin kullanılır
Camaşır makinesi; giysilerimizin yıkanmasında,
buzdolabı; yiyecek ve iceceklerimizi bozulmadan daha uzun sure saklamak icin,
bulaşık makinesi; bulaşıkların yıkanması icin,
elektrik supurgesi; evin supurulmesi icin kullanılır
Televizyon; eğitim, haber alma ve eğlence amacıyla, telefon; insanlarla iletişim kurmak, haberleşmek amacıyla kullanılır Bilgisayar; eğitim, oyun, eğlence ve haber amacıyla kullanılır Utu; kıyafetlerimizin duzleştirilerek daha guzel gorunmesi amacı ile, fırın ve ocak; yemek pişirmek icin kullanılır