Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Evet Arkadaşlar FM 2009 Çıktı...

Evet Arkadaşlar FM 2009 Çıktı...
0
131

Similar threads

Arkadaşlar ben büyük bir FM tutkunuyum Son çıkan FM serilerini yüklediğim gibi FM 09u da bilgisayarıma yükledimOyun tıkır tıkır çalışıyor fakat oyuna girdiğim zaman ekranın ortasında Mode not supportedmesajı çıkıyor ve hiç kalkmıyorYardımlarınızı bekliyorumŞimdiden teşekkürler
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
Bir uyarım var Bir anne olarak son derece rahatsızlık duyduğum bir oyundan bahsetmek ve oynayan çocukların annelerini ihtar etmek istedim evet arkadaşlar METİN 2 isimli pc oyunu çocukları resmen sömürüyorben hissettiğim anda bu oyuna yasaklanmış getirdimoğlum 11yaşında büyük bir mücadele...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Aradığınız fakat bulamadığınız konuları Ctrl+F Tuşuna Basıp arayarak bulabilirsiniz Konu başlığına tıklamanız yeterlidir Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Bölüm Kuralları ; ( Güncel ) Sunucular gözükmüyor Karakter alımsatım konuları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
Best Fm Mustafa Kara kimdir ? Ya arkadaşlar demin BEST FM dinliyordum bir kişi var heralde programcı vs de yok bütün bilemiyorum ismini sunucu bağırarakta söyledi nöbetteyim iki gündün denk geliyorum kimdir ya bu gece best fm de meydana çıkan mustafa kara bilgisi olan var mı acayıp komik bi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
2004’ten günümüze kadar menajerlik simülasyonu konusunda oyunda dünyasında bir monopol oluşturan Football Manager serisi, geliştirici Sports Interactive’in periyodun dağıtıcısı ile yollarını ayırmasından sonra Football Manager 2005 ismiyle yine doğdu. Hali hazırda simülasyon oyunları bile ana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
858,505Konular
982,771Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt