Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Evet arkadaşlar benim ışığa duyarlı iletim yapmam lazım.

Evet arkadaşlar benim ışığa duyarlı iletim yapmam lazım.

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Arkadaşlar sizden bir yardım istiyorumBenim bir projem var proje çoktan keşfedildi ancak bu çok zor bir teknoloji ve gelişmiş bir şeyÜlkemizde kullanımı pek yaygın değil genelde askeri birimlerde kullanılıyorHer neyseBenim bu projeyi çalıştırmam için bir şeyim eksikO da: Işığa duyarlı geçiş kablosuŞöyle ki aslında ben ışığın ısı enerjisini kullanım iletimi düz bir alanda voltaj geçimini sağlamayı düşünüyorumAma yinede eksik ve yetersiz geliyorIşık vurduğu zaman geçiş kablosu olarak adlandırdığım yer (Işığın vurduğu yer) Isı iletimiyle karşıdaki akımın ilerdeki akım ile kesişmesini sağlıyorBu kablo diğer kablolardan farklı ve plastik kablı değilAma işte dediğim gibi eksik geliyorSizin yardımınızı bekliyorum böyle bildiğiniz bir şey varsa ışık enerjisi ile iletimi sağlamak içinŞimdiden Teşekkürler