Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Evdeki Malzemelerle Dondurma Yapımı

Evdeki Malzemelerle Dondurma Yapımı
0
187

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Evdeki Malzemelerle Dondurma Nasıl Yapılır?

Sizlere evinizdeki malzemelerle bu sıcak yaz gunlerinde hem kendiniz icin hem cocuklarınızın bayılacağı dondurma tarifi vermek istiyorum yapımı cok kolay evde bulunan malzemelerle dondurma yapabilirsiniz

Dondurma İcin Gerekli Malzemeler;

İki bardak taze sut,Bir bardak krema,Dort yumurta ve bardak toz şeker

Dondurma Yapılışı;

Oncelikle yapmanız gereken şey dort yumurtanın akı ile sarısı ayrılacak şekilde kırmak olacakDaha sonra sute yumurtaların sarısını ve şekeri koyarak ocağın ustunde pişirerek karıştırmaya devam edinİcine yavaşca krema ilave edin ve surekli karıştırarak pişirmeye devam edin

ALT :wwwupluploadsevdekimalzemelerledondurma56793evdekimalzemelerledondurma56793ALT

Dondurmamız hazır kıvamını alınca soğuması icin bekleyin ve buzdolbında dondurun Afiyet Olsun

Similar threads

Evdeki Malzemelerle Dondurma Nasıl Yapılır? Sizlere evinizdeki malzemelerle bu sıcak yaz günlerinde hem kendiniz için hem çocuklarınızın bayılacağı dondurma tarifi saptamak istiyorum yapımı çok basit evde bulunan malzemelerle dondurma yapabilirsiniz Dondurma İçin Zorunlu Malzemeler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Evdeki Malzemelerle Corba Nasıl Yapılır Evde bulunan malzemeler ile yapabileceğiniz ozellikle yaz aylarında cok fazla tercih edilen guzel bir corba tarifi vermek istiyorum sizlereSoğuk ayran aşı corbası icin oyle aman aman malzemeler gerekmiyor neredeyse gerekli olan malzemeler her evde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
154
Evde bulunan malezemeler ile yapılan pasta tarifi paylaşmak istiyorum sizlerle bayanlarOzellikle cocuklarınız icin harika bir pasta tarifi ayrıca cok da sağlıklı bir pasta olacak Evde bulunan malzemelerle yapılan pastamız icin gerekli olan malzemeler şoyle:Ozellikle evde bulunan malzemeler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
158
Evde Meyveli Yoğurt Yapımı Meyveli Yoğurt Nasıl Yapılır Meyveli Yoğurt İcin Malzemeler: 3 bardak gunluk sut ½ bardak krema 1 dolu corba kaşığı bal ¼ bardak taze yoğurt, maya olarak 12 bardak cilek, irice doğranmış 12 corba kaşığı şeker...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Meyveli Yoğurt Tarifi Ev Yapımı Meyveli Yoğurt imagesmeyveliyogurttarifiresimli5ad3e64076152 Malzemeler: 3 bardak gunluk sut ½ bardak krema (heavy cream), (tercihe bağlı) 1 dolu corba kaşığı bal ¼ bardak taze yoğurt, maya olarak 12 bardak cilek, irice doğranmış 12 corba...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
858,500Konular
982,397Mesajlar
32,983Kullanıcılar
bkalkan68Son üye
Üst Alt