bilgisayarci
FD Üye
İntihar eden şahıslardan birinin kızına, “Seni çok seviyorum kızım. Özür dilerim” yazılı not bıraktığı ortaya çıktı. Kocaeli'de de bir vatandaş, borçlarının yazılı olduğu bir mektup bırakarak kendini astı.
Çorum’da dün akşam bir saatte iki intihar olayı yaşandı. İntihar eden her iki kişi de boyunlarına geçirdikleri kabloyla hayatlarına son verdi.
Birinci intihar olayı saat 16.30 sıralarında Bahçelievler Mahallesi Karşıyaka 18. Sokak’ta meydana geldi. Savlara nazaran, Gökhan T.’den haber alamayan yakınları polise müracaatta bulundu. Bunun üzerine belirtilen adrese polis ve itfaiye takımları sevk edildi.
'SENİ SEVİYORUM KIZIM, ÖZÜR DİLERİM'
İtfaiye takımlarının yardımı ile balkonundan içeriye giren polis ve sıhhat takımları Gökhan T.’yi asılı halde buldu. Şahsın intihar etmeden çabucak evvel üç yaşındaki kızına "Seni seviyorum kızım. Özür dilerim" biçiminde not bıraktığı ortaya çıktı.
'YİYECEK YEMEĞİMİZ OLMADIĞI İÇİN BABA MESKENİNE GİTTİM'
Çorum Haber’in haberine nazaran; saatler 17.30’u gösterdiğinde yeniden Bahçelievler Mah. Karşıyaka 1. Cadde de ikinci bir intihar olayı yaşandı. Savlara nazaran, 33 yaşındaki Oktay A., konutunda kendini elektrik kablosu ile asmak suretiyle intihar etti.
Polis intihar eden Oktay A.’nın eşi ile yaptığı görüşmede maddi badirelerinin olduğunu, meskende yiyecek yemeklerinin olmadığı için babasının konutuna gittiğini, bugün de çocuğunun eşyalarını almak için babası ile tekrar meskenine geldiklerini, eşinin kapıyı açmaması üzerine anahtar ile içeri girdiklerini ve eşini asılı halde bulduklarını söylediği argüman edildi.
Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı inceleme sonrası her iki kişinin cansız vücutları otopsi için Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı
KOCAELİ'DE DE BİR VATANDAŞ CANINA KIYDI

Kocaeli'nin Derince ilçesinde yaşayan 54 yaşındaki Binnet Simit'ten bir müddettir haber alamayan yakınları durumu polise haber verdi. Meskene gelen polis takımları meskene girdiklerinde Simit'i doğalgaz borusunda ipte asılı halde buldu. Olay yerine gelen sıhhat gruplarınca yapılan denetimlerde Binnet Simit'in ömrünü yitirdiği tespit edildi.
BANKALARA BORCU VARMIŞ
Meskende yapılan inceleme süreçlerinin akabinde Binnet Simit'in cenazesi otopsi yapılmak üzere Kocaeli Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Derince Eğitim Araştırma Hastanesinden paklık vazifelisi olarak emekli olduğu öğrenilen 1 çocuk babası Binnet Simit'in bankalara olan borçları nedeniyle intihar ettiğini ve borçlu olduğu bankaların isimlerinin yazdığı bir not bıraktığı öğrenildi. Polis takımları olayla ilgili inceleme başlattı.