iltasyazilim
FD Üye
Evde Hamburger Tarifi İçin Malzemeler
*4 adet hamburger ekmeği (ben hazır kullandım)
*100 gr kıyma
*1 orta boy soğan
*2 diş sarımsak
*1 çay kaşığı pul biber
*1 çay kaşığı karabiber
*1 çay kaşığı kimyon
*1 çay kaşığı silme tuz
*1 yumurta
*2 yemek kaşığı ketçap
*Yarım su bardağı galeta unu( az gelirse ekleme yapabilirsiniz)
Garnitür olarak;
*Tursu
*Domates
*Kıvırcık
Evde Hamburger Tarifi Yapılışı Kıymaya ince çekilmiş soğan, sarımsak, yumurta, baharatlar, tuz, ketçap ve galeta unu eklenerek yoğurulur Dolapta 10 dk dinlendirilir (hemen hemen 6 adet hamburger köftesi çıkıyor)
Daha sonra köfteyi tezgaha yayalım, Yvarlak bir kaseyle hamburger ekmeği genişliğinde köfteler keserek yarım çay bardağı sıvı yağda kızartın Sonra hamburger ekmeklerini ikiye kesip arasına köfte, domates, turşu ve yeşilliği koyup isteğe göre ketçap, mayonez sıkıp üstünü kapatın Yanına patates kızartmasıyla çocukların hayır diyemeyeceği evde yapılmış sağlıklı hamburger menü
*4 adet hamburger ekmeği (ben hazır kullandım)
*100 gr kıyma
*1 orta boy soğan
*2 diş sarımsak
*1 çay kaşığı pul biber
*1 çay kaşığı karabiber
*1 çay kaşığı kimyon
*1 çay kaşığı silme tuz
*1 yumurta
*2 yemek kaşığı ketçap
*Yarım su bardağı galeta unu( az gelirse ekleme yapabilirsiniz)
Garnitür olarak;
*Tursu
*Domates
*Kıvırcık
Evde Hamburger Tarifi Yapılışı Kıymaya ince çekilmiş soğan, sarımsak, yumurta, baharatlar, tuz, ketçap ve galeta unu eklenerek yoğurulur Dolapta 10 dk dinlendirilir (hemen hemen 6 adet hamburger köftesi çıkıyor)
Daha sonra köfteyi tezgaha yayalım, Yvarlak bir kaseyle hamburger ekmeği genişliğinde köfteler keserek yarım çay bardağı sıvı yağda kızartın Sonra hamburger ekmeklerini ikiye kesip arasına köfte, domates, turşu ve yeşilliği koyup isteğe göre ketçap, mayonez sıkıp üstünü kapatın Yanına patates kızartmasıyla çocukların hayır diyemeyeceği evde yapılmış sağlıklı hamburger menü
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.