Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Evde Adana Kebap

Evde Adana Kebap
0
41

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
evde-adana-kebap-12.jpg

Meskende Adana Kebap Tanımı İçin Gereçler

  • 750 gram yağlı dana kıyma
  • 1 tane büyük kırmızı biber
  • 100 gram kuyruk yağı (isteğe bağlı)
  • Tuz, toz kırmızı biber, pul biber

Meskende Adana Kebap Tanımı Yapılışı


İnstagram chefkursun hesabında görüntülü tarife ulaşabilirsiniz.
  1. Orjinal adana kebap zırhla çekilir.
  2. Lakin konut kurallarında bunu yapamayacağımız için kasaptan yağlı çekilirmiş kıymamızı alalım.
  3. Benim kıymam çok yağlı olduğu için kuyruk yağı eklemedim.
  4. Lakin yepyeni tanımda kuyruk yağı ya da iç yağ kullanılır.
  5. Kırmızı biberi bıçakla suyu çıkana dek inceltelim.
  6. Suyunu sıkalım ve kıymaya ekleyelim.
  7. Tuzu ve biberleri atalım, güzelce yoğuralım.
  8. 1 saat buzdolabında dinlendirelim, tahta şişe geçirelim.
  9. Kızdırdığımız döküm tavaya 3 yemek kaşığı sıvı yap gezdirelim ve kebapları artlı önlü kızartalım.
  10. Fazla kurutmayalım.
İsterseniz lavaşa yağını çektirip dürüm yapabilirsiniz ????.
 
858,505Konular
982,769Mesajlar
33,064Kullanıcılar
kazimdemirSon üye
Üst Alt