Mesken İmali Meyve Suyu Tanımı İçin Materyaller
- Yarım kilo kurutulmuş elma
- Yarım kilo kurutulmuş erik
- 250 gram kurutulmuş armut
- 2 litre su piştikten sonra 2 litre su daha ekliyoruz
- Toplamda 4 litre su koyuyoruz
Konut Üretimi Meyve Suyu Tanımı Yapılışı
- Kurutulmuş meyvelerimizi yıkıyoruz tencereye alıyoruz.
- Üzerine suyumuzu döküyoruz.
- Ocağa alıyoruz orta ara karıştırarak ve pişiriyoruz.
- Pişen meyvelerimizin üstüne soğuk su ekliyoruz.
- 4 saat doğuma ya bırakıyoruz.
- Sonra bi sürahi ye süzüyoruz ve afiyetle içiyoruz buzdolabında koruma ederek bir hafta içinde tüketiniz.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.