Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ev Yapımı Kurutulmuş Domates

Ev Yapımı Kurutulmuş Domates

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Ev Yapımı Kurutulmuş Domates Tarifi İçin Malzemeler

*56 kilo cherry domates
*Yeteri kadar tuz

Ev Yapımı Kurutulmuş Domates Tarifi Yapılışı Domatesleri yıkayıp kurulayın ve ortadan ikiye kesin
Üzerlerine az miktar tuz serpip yağlı kağıt serilmiş tepsilere kesik yerleri üste gelecek şekilde dizin ve güneş gören bir yere bırakın
Üzerini ince bir bezle (ya da tülbent) kapatıp 23 günde bir domatesleri ters çevirin
Kuruduğunda kavanoza alıp serin bir yerde muhafaza edin

Similar threads

Fırında Kurutulmuş Domates Yapımı Tarifi İçin Malzemeler *Cherry domates *Fırın kağıdı *Zeytinyağı *Defne yaprağı *Tuz Fırında Kurutulmuş Domates Yapımı Tarifi Yapılışı Domatesler yıkanır ve ortadan dikine kesilir (Ben denemek için 2 buçuk kilo domates aldım İki fırın tepsisini doldurdu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Kurutulmuş Domates Yapımı Tarifi İçin Malzemeler *Dilediğiniz dek oval domates *Tuz Kurutulmuş Domates Yapımı Tarifi Yapılışı Kışın sera domatesi yerine kahvaltılarda ve salatalarda kurumuş domates kullanabiliriz Bu sene ben de ilk defa yaptım ve sonuçtan çok memnun kaldım Ilk Olarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
Ev Yapımı Sandwich Tarifi İçin Malzemeler *Zeytinli ekmek *Kurutulmuş cam kavanozda domates *Mozzerela *Patlıcan *Roka Ev Yapımı Sandwich Tarifi Yapılışı Önce patlıcanlari daire şeklinde kesip tost makinasında kızarttım Kurutulmuş ama yağın içinde olan yumuşak domatesleri kare kesip...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Ev Yapımı Adana Şalgamı (Acılı Acısız) Tarifi İçin Malzemeler *1 5 kilogram siyah havuç şalgamlık *Yarım su bardağı bulgur *1 çay bardağı nohut *1 Kurutulmuş acı biber(acı isteyen için) *4 tepeleme yemek kaşığı salamura tuz(tuzu kendi isteğinize göre ayarlayın içilebilir olsun) *5...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Kavanoza Kışlık Domates Yapımı Tarifi İçin Malzemeler *2 kilo domates *Tuz Kavanoza Kışlık Domates Yapımı Tarifi Yapılışı Rendelenmiş domatesleri derin bir tencerede arzuya göre tuz ekleyerek orta ateşte arada karıştırarak ve üzerinin köpüklerini alarak pişirelim Domatesleri kaynar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
222
858,505Konular
982,807Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt