Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ev Yapımı Hardal

Ev Yapımı Hardal
0
103

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
14
Ev Yapımı Hardal Tarifi


Hardal Nasıl Yapılır




Malzemeler: 3 adet 250 ml'lik kavanoz için,

35 gr (14 cup) toz hardal 113 gr (23 cup) sarı tane hardal 56 gr (13 cup) kahverengi tane hardal 250 ml (1 cup) kaynar su 120 gr (34 cup) irice doğranmış kuru kayısı 310 ml (1 + 14 cup) doğal elma sirkesi 1 yemek kaşığı (tbs) deniz tuzu Yarım demet dereotu (12 cup değin), doğranmış
Tasvir:

Genişçe ve derince bir sırça kabın içine; toz hardalı, tane hardalları, kaynar suyu ve kuru kayısıları sırasıyla koyun, karıştırın Kabın üzerini streç folyoyla kapatın Bir gece baştan başa bekletin Malzemeler tüm suyu çeksin Ertesi gün, cam kabın içine; sirkeyi, tuzu ve dereotunu da ekleyin El blenderiyle, tüm malzemeyi macun kıvamına gelene kadar öğütün Kayısı ve dereotu eşit şekilde, hardalın içinde dağılsın ve tane hardallar kırılmaya başlasın Tane hardalların bir miktarının kırılmadan kalmasına dikkat edin Üç adet 250 ml'lik kavonozu ve kapaklarını bulaşık makinasında yıkayın Hazırladığınız hardalı, kavanozlara paylaştırın Ağızlarını sımsıkı kapatın Buzdolabına kaldırın Hardalları anında kullanmaya başlayabilirsiniz Ama olgunlaştıkça daha leziz olacağı için, 5 gün bekletmek uygun olur *
 
858,505Konular
982,771Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt