Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ev Ekmeği

Ev Ekmeği
0
31

teknoloji

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,248
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
46
F-D Coin
83

Ev Ekmeği Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı ılık su
  • 1 su bardağı yoğurt
  • 1 paket instant maya
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı şeker
  • 3,5 su bardağı un

Ev Ekmeği Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Maya, şeker ve ılık suyumuzu derin bir kapta karıştıralım ve 10 dakika mayalanması için üzerine streç çekelim.
  2. Hafif mayalanan karışımımıza yoğurt ve tuzumuzu ekleyelim. Unumuzu denetimli biçimde ekleyerek yoğuralım.
  3. Hamurumuzu yoğurduktan sonra üzerine streç çekelim ve pak bir bezle kapatalım. 1 saat mayalandıralım.
  4. Mayalanan hamuru 4 e bölelim. Yuvarlak hal verelim ve üzerine keskin bir bıçakla kesik atalım.
  5. Hamurlarımızın üzerine un serpelim.
  6. 200 derecelik fırında üzeri kızarana kadar pişirelim. Afiyetler olsun????.
Ev Ekmeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,707Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt