Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Euphoria'nın Işıltılı İkinci Sezonunu İzledikten Sonra Toz Bezi Gibi Hissedip Mizahını Konuşturan Kişiler

Euphoria'nın Işıltılı İkinci Sezonunu İzledikten Sonra Toz Bezi Gibi Hissedip Mizahını Konuşturan Kişiler
0
81

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90
s-1007e39afc7e6242d598877f51e76308f9c100ab.jpg

2. sezonu ile Netflix'te hayranlarıyla buluşan Euphoria Twitter'da kısa bir süre içerisinde goygoycuların eline düştü. Buyurun kahkahalı tweetlere bakalım...

Son dönemlerin en popüler dizilerinden bir tanesi olan Euphoria'nın 2. sezonu Netlfix'te hayranları ile buluştu.

Zendaya, Jacob Elordi ve Hunter Schafer gibi başarılı oyuncuların yer aldığı yapım kısa bir süre içerisinde yine beğenileri topladı.

Henüz izlemeyen şanssız bireyler için ise konusu şöyle;

Rue'nun ergenlik döneminde seks, uyuşturucu ve aile sorunları konularında yaşadıklarını ele alan dizi, 17 yaşındaki bir genç kızın ve arkadaşlarının hareketli hayatını izleyici ile buluşturuyor...

1. Dizinin ikinci sezonu Twitter'da da kısa süre içerisinde popüler oldu tabii...

twitter.com
'Euphoria lisesi müdürü'

2. "Euphoria lisesindeki kafeterya yemekleri"

twitter.com
3. "Euphoria lisesinde öğle yemeği sırasında ben"

twitter.com
4. "Euphoria'da okula silahlı saldırı yapan kişi"

twitter.com
5. "Euphoria lisesinde öğretmen olmuşsundur"

twitter.com
6. "Euphoria lisesine gitseydi Drake"

twitter.com