Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Etme kulum bulursun, inileme olursun

Etme kulum bulursun, inileme olursun
0
187

Similar threads

Etme kulum bulursun, inileme ölürsün atasözünün anlamı nedir *
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
Uveye Etme Ozunde Bulursun, Geline Etme Kızında Bulursun Atasozunun Anlamı nedir Uveye Etme Ozunde Bulursun, Geline Etme Kızında Bulursun ne demek Kendi cocuğu bir gun oksuz kalırsa, başkalarının ona kotu davranmasını istemeyen, bugun uvey cocuğuna kotu davranmamalıdır Kızına, ileride gelin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
182
Allah yuru ya kulum demiş anlamı, Allah yuru ya kulum demiş nedir, Allah yuru ya kulum demiş deyimi Allah yuru ya kulumdemiş : Az zamanda cok para kazanan ve işinde cok cabuk ilerleyenler icin soylenir Cenabı Hak bir kimseyi zengin etmek isterse ona, `yuru ya kulum` demesi yeter
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Acma zuluflerin yar yar yellere karşı Senin zulfun benim telim değil mi Bulbul figan eder yellere karşı O yar benim gulum gulum değil mi Sallama sacların yar yar sen de bulursun Ezrail misali canım alırsın Etme bu cefayı kanlım olursun Bu kul senin kulun kulun değil mi
Cevaplar
0
Görüntüleme
216
Kul
Allahü teâlâ buyuruyor ki: Ey kulum!Emrettiğim farzları yap, insanların en âbidi olursun Yasak ettiğim haramlardan sakın, verâ' sâhibi olursun Verdiğim rızka kanâat eyle, insanların en ganîsi olursun, kimseye muhtâc kalmazsın (Hadîsi kudsîRiyâzüsSâlihîn) Ben kulum Kullar gibi yere oturur yerim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
197
858,505Konular
982,813Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt