Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Etli Taze Fasulye

Etli Taze Fasulye
0
106

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
etli-taze-fasulye-9.jpg

Etli Taze Fasulye Tanımı İçin Gereçler

  • 1 kg taze fasulye
  • 500 gram modül dana kuşbaşı et
  • 2 adet orta uzunluk soğan
  • 2 adet domates
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • Yarım çay kaşığı karabiber
  • 4 yemek kaşığı sıvı yağ

Etli Taze Fasulye Tanımı Yapılışı

  1. Birinci olarak sıvı yağı tenceremize alıyoruz ve soğanları ekleyerek kapağını kapatıp kavrulmaya bırakıyoruz.
  2. Kavurduğumuz soğanlara etlerimizi ek ediyoruz ve 1-2 dakika karıştırdıktan sonra kapağını kapalı biçimde 10 dakika pişirmeye bırakıyoruz.
  3. Eti biraz karıştırıp domatesi ek ediyoruz ver kapağını kapalı halde 5 dakika pişirmeye bırakıyoruz.
  4. Salçası, karabiber ve tuzu ek ediyoruz. Gereçler birbirine karışınca fasulyeleri ek ediyoruz.
  5. Fasulyelerin rengi değişinceye kadar (15 dakika) kapağı kapalı kavrulmaya bırakıyoruz.
  6. Yarım litre kadar kaynar su ek ediyoruz. Kapağı kapalı halde 45 dakika pişirmeye bırakıyoruz.
  7. Etin ve fasulyenin piştiğinden emin oluyoruz gerekirse kaynar su ek edip pişirmeye devam ediyoruz.
 
858,505Konular
982,768Mesajlar
33,064Kullanıcılar
kazimdemirSon üye
Üst Alt