teknolojiuzmani
FD Üye

Etli Söğüş Yemeği Tarifi İçin Malzemeler
- 4 parça kekikli et
- Sıcak su
- Pulbiber
- 2 yemek kaşığı salça
- Tuz
Etli Söğüş Yemeği Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- İlk önce 4 parça kemikli eti düdüklüye koyuyoruz, üzerine hizasında sıcak su ilave edelim.
- Sıvı yağ kullanmaya gerek olmuyor kendi yağı fazla fazla yetiyor ben kavurmadım.
- 35 -40 dakika pişirelim yumuşayınca eti kemiğinden sıyırıp küçük küçük doğrayalım.
- Eti tencereye alalım etin suyunu süzdürelim.
- 2 yemek kaşığı salçayı sıcak suyla eritelim.
- Tenceye döktükten sonra biraz salçayla birlikte eti soteleyelim .
- Pulbiber ekleyelim, sonra etin suyunu tencereye aktaralım .
- Orta ateşte pişmeye bırakalım.
- 30 dakika ve ya 40 dakika da kontrolü bir şekilde pişirin .
- Tuzunu, kemiği haşlarken eklerseniz tuzla daha da lezzetli olacaktır. Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun ????.