Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Etli Patlıcan Tava

Etli Patlıcan Tava
0
35

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
etli-patlican-tava.jpg

Etli Patlıcan Tava Tanımı İçin Gereçler

  • 2 adet soğan
  • 1 baş sarımsak
  • 1 yemek kaşığı biber salçası
  • 1 konserve domates
  • Zeytinyağı
  • Kemikli et
  • Tuz

Etli Patlıcan Tava Tanımı Yapılışı

  1. Ben dana eti kullandığım için öncelikle kemikli etimi biraz haşladım.
  2. Koyun et kullanacak olanlar çiğden hepsini pişirebilir.
  3. Patlıcanlarımı alacalı soyup tuzlu suya ısladım.
  4. Yemeklik doğradığım soğanları ,zeytinyağı ve salça ile biraz kavurdum ki soğan tadını yemeğe güzelce versin.
  5. Üzerine sırasıyla suyunu süzdüğüm patlıcanları, kemikli eti, konserve domatesi ve sarımsağı ekleyip ocağa aldım.
  6. Fokurdayınca altını kıstım yarım saatte o denli pişti.
  7. İstek eden et kullanmadan da yapabilir. Şimdiden afiyet olsun ????.
 
858,505Konular
982,750Mesajlar
33,062Kullanıcılar
miko4267Son üye
Üst Alt