iltasyazilim
FD Üye
Etli Meyhane Pilavı Tarifi İçin Malzemeler
*2 su bardağı pirinç
*500 gr et kuşbaşı
*1 yemek kaşığı domates salçası
*2 yemek kaşığı sıvı yağ
*3,5 su bardağı sıcak su
Etli Meyhane Pilavı Tarifi Yapılışı Kuşbaşı şeklinde eti ben akşamdan kızarttım Tencereye yağı, salçayı koyup biraz kavurun Üzerine pirinci dökün, kaşıktan geçirin Üzerine suyu ve eti koyun ve pişirin kısık ateşte Üzerine kıyılmış maydanozu koyun Afiyet olsun
*2 su bardağı pirinç
*500 gr et kuşbaşı
*1 yemek kaşığı domates salçası
*2 yemek kaşığı sıvı yağ
*3,5 su bardağı sıcak su
Etli Meyhane Pilavı Tarifi Yapılışı Kuşbaşı şeklinde eti ben akşamdan kızarttım Tencereye yağı, salçayı koyup biraz kavurun Üzerine pirinci dökün, kaşıktan geçirin Üzerine suyu ve eti koyun ve pişirin kısık ateşte Üzerine kıyılmış maydanozu koyun Afiyet olsun