Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Etli Marul Salatası (4 Kişilik) PDT®

Hoş geldin! miRza tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Etli Marul Salatası (4 Kişilik) PDT®

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
14
Etli Marul Salatası (4 Kişilik)
Tarife ait bilgiler
Yemek : Etli Marul Salatası (4 Kişilik)
Tür : Salatalar
Mutfak : Genel mutfağı
Süre :
Zorluk :
MALZEMELER
350 gr Hindi Filetosu
12 Tatlı Kaşığı Bal
1 Çorba Kaşığı Soya Sosu
12 Çorba Kaşığı Limon Suyu
1 Küçük Atom Marul
1 Çorba Kaşığı Soyulmuş Ayçekirdeği
250 gr Kiraz Domates
1 Salatalık
1 Küçük Kutu Mısır (Hazır ürün, konserve)
1 Demet Taze Soğan
1 Çorba Kaşığı Sirke
2 Çorba Kaşığı Sıvıyağ
1 Çorba Kaşığı Margarin
Tuz, Karabiber


HAZIRLANIŞI
Eti ayıklayıp ince şeritler halinde doğrayın Bir kasede bal, soya sosu, limon suyu, tuz ve karabiberi karıştırıp bir marinat hazırlayın Marinatı etin üzerine döküp karıştırın Etin üzerini örterek buzdolabında 20 dakika kadar bekletin
Bu arada çekirdekleri yağsız bir tavada kavurun Marul, domates ve salatayı iyice yıkayıp suyunu süzün Marulu iri dograyın Domatesleri ikiye bölün Salatalıgı ince dilimler halinde doğrayın Mısıru süzün Taze soğanı yıkayıp ayıkladıktan sonra ince ince doğrayın
Sirke, tuz, karabiber ve sıvıyağı karıştırıp bir sos hazırlayın
Margarini bir tavada eritin Eti tavada 3 dakika kavurun Kısa bir süre soğumasını bekleyin
Büyük bir servis kasesinde marul, domates salatalık ve mısırı salata sosu ile karıştırın Taze soğan ve çekirdekleri ekleyin Eti salatanın üzerine yerleştirip servis yapın
ÖNERİ: Eti pişirmeden önce marinattan çıkarıp susama bularsanız çok daha farklı bir tat elde edebilirsiniz

 
858,505Konular
982,778Mesajlar
33,072Kullanıcılar
Doutam35Son üye
Üst Alt