
Etli Kuru Fasulye Tanımı İçin Materyaller
- 2 su bardağı kuru fasulye
- 500 gram kemikli et
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- 1 adet kuru soğan
- 1 yemek kaşığı biber salçası
- 1 yemek kaşığı domates salçası
- Tuz
- Karabiber
Etli Kuru Fasulye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Öncelikle fasulyemizi ve etimizi düdüklü tenceremize alıp kaynadıktan sonra 40 dakika kadar haşlıyoruz. Soğanımızı yemeklik doğruyoruz tenceremize yağımızı da katıp pembeleşinceye kadar kavuruyoruz.
- Sonrasında salçalarımızı ekleyip birkaç defa karıştırdıktan sonra haşlanan fasulyemizi ve etimizi ekliyoruz karıştırıyoruz.
- En son üzerini geçecek halde suyumuzu ve tuzumuzu ekliyoruz. 15 dakika kadar da bu halde kaynatıp ocağımızın altını kapatıyoruz.
- Üzerine karabiber serpiyoruz sonrasında servis ediyoruz. Afiyet olsun
.