iltasyazilim
FD Üye
Etli Kuru Fasulye Tarifi İçin Malzemeler
*1 büyük kuru soğan
*2 su bardağı kuru fasulye
*150 gr kuşbaşı et
*1 adet sivri biber
*1 yemek kaşığı biber salçası
*1 yemek kaşığı domates salçası
*Yarım çay bardağı kadar sıvı yağ
*İsteğe bağlı tuz pul biber
Etli Kuru Fasulye Tarifi Yapılışı Öncelikle tenceremize (ben düdüklü kullandım) sıvı yağ ve doğranmış soğanlarımızı alıp soteleyelim Sonra etlerimizi alıp 510 dk arada karıştırarak kavuralım Salçalarımızı ve baharatları ekleyip, karıştıralım Kuru fasulyelerimizi ekleyelim Üzerini biraz geçecek kadar sıcak su ekleyelim Kapağını kapatalım Kaynamaya başlayınca altını kısalım 15 dk pişirip kapatalım (Benim fasulyelerim köy fasulyesiydi çabuk pişti Pişme suresi fasulyeye göre değişebilir Kontrol ederek pişirmekte fayda var )
*1 büyük kuru soğan
*2 su bardağı kuru fasulye
*150 gr kuşbaşı et
*1 adet sivri biber
*1 yemek kaşığı biber salçası
*1 yemek kaşığı domates salçası
*Yarım çay bardağı kadar sıvı yağ
*İsteğe bağlı tuz pul biber
Etli Kuru Fasulye Tarifi Yapılışı Öncelikle tenceremize (ben düdüklü kullandım) sıvı yağ ve doğranmış soğanlarımızı alıp soteleyelim Sonra etlerimizi alıp 510 dk arada karıştırarak kavuralım Salçalarımızı ve baharatları ekleyip, karıştıralım Kuru fasulyelerimizi ekleyelim Üzerini biraz geçecek kadar sıcak su ekleyelim Kapağını kapatalım Kaynamaya başlayınca altını kısalım 15 dk pişirip kapatalım (Benim fasulyelerim köy fasulyesiydi çabuk pişti Pişme suresi fasulyeye göre değişebilir Kontrol ederek pişirmekte fayda var )
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.