bilgisayarci
FD Üye

Etli Kereviz Sote Tanımı İçin Malzemeler
- 3 adet ortaboy kereviz
- 3 adet orta uzunluk patates
- 3 adet orta uzunluk havuç
- 1 adet soğan
- 200 gram modül kuzu eti yada dana kavurma
- 1/2 (yarım) bardak sıvı yağ
- 1 tatlı kaşığı silme tuz
Etli Kereviz Sote Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Parça eti sıvı yağın yarısını kullanarak 5dk soteleyin, üzerine 1 bardak su koyun ve 10dk pişirin.
- Et suyunu çekince soğanı kesim etin üzerine ekleyin ve kavurun.
- Patates, havuç ve kerevizi yemeklik doğrayın ve etin üzerine ekleyip karıştırın.
- Sıvı yağı ve tuzu da ekleyip yüksek ateşte teflon tencere yada tavanın ağzı kapalı halde sık sık karıştırarak 10dk pişirin.
- Varsa kereviz yapraklarını üzerine ekleyin ve ve 10dk daha kısık ateşte pişirmeye devam edin.
- Patatesler pişince yemeğimiz hazır demektir.
Etli Kereviz Sote Tanımı Fotoğraflı Yapılışı