Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Etli Ekmek İç Harcı

Etli Ekmek İç Harcı
0
27

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
etli-ekmek-ic-harci-1.jpg

Etli Ekmek İç Harcı Tanımı İçin Gereçler

  • 500 gram yağlı kıyma
  • 1 orta büyüklükte kuru soğan
  • 2 adet yeşil biber (1 tanesi acı)
  • 2orta uzunluk domates
  • 2 tatlı kaşığı pul biber
  • 1 tepeleme tatlı kaşığı tuz
  • 2 çay kaşığı karabiber

Etli Ekmek İç Harcı Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Domates ve kuru soğanın kabuklarını soyup bıçak ile uygunca kıydım çok küçücük olacak formda.
  2. Birebir halde biberinde içini temizleyip kıydım daha sonra kıymanın üzerine zerzevatları boşaltım.
  3. Tuzunu, karabiberini, pul biberini atıp harmanladım.
(içeriğini hazırlamak sizin damak zevkinize kalmış büsbütün isterseniz zerzevatları daha az yapabilirsiniz kıyma harcı çok katı olmayacak hafif sulu olacak ki kıymalar topaklanmasın koyu olursa çok az çeyrek su, bardağı su ile kıymayı açabilirsiniz).
 
858,505Konular
982,815Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt