Etli Ekmek İç Harcı Tanımı İçin Gereçler
- 500 gram yağlı kıyma
- 1 orta büyüklükte kuru soğan
- 2 adet yeşil biber (1 tanesi acı)
- 2orta uzunluk domates
- 2 tatlı kaşığı pul biber
- 1 tepeleme tatlı kaşığı tuz
- 2 çay kaşığı karabiber
Etli Ekmek İç Harcı Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Domates ve kuru soğanın kabuklarını soyup bıçak ile uygunca kıydım çok küçücük olacak formda.
- Birebir halde biberinde içini temizleyip kıydım daha sonra kıymanın üzerine zerzevatları boşaltım.
- Tuzunu, karabiberini, pul biberini atıp harmanladım.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.