iltasyazilim
FD Üye
Etli Barbunya Tarifi İçin Malzemeler
*Yarım kilo kuru barbunya
*Yarım kilo kuşbaşı dana eti
*1 çay bardağı zeytinyağ
*1 adet soğan
*1 adet sivri biber veya çarliston biber
*1 yemek kaşığı domates salçası
*Su
*Tuz
Etli Barbunya Tarifi Yapılışı Barbunyalar seçildikten sonra tencerede bir taşım kaynatılır Kaynayan barbunyanın üzerine bir bardak soğuk su dökülür Barbunyalar süzülür Diğer taraftan yağ, soğan, biber ve et tencereye koyulup suyunu çekene kadar kısık ateşte pişirilir Suyu çeken etlere salça eklenir kavrulur Barbunyalar eklenir*Tuz ve dilediğiniz baharatı ekledikten sonra su koyulur pişmeye bırakılır Afiyet olsun
*Yarım kilo kuru barbunya
*Yarım kilo kuşbaşı dana eti
*1 çay bardağı zeytinyağ
*1 adet soğan
*1 adet sivri biber veya çarliston biber
*1 yemek kaşığı domates salçası
*Su
*Tuz
Etli Barbunya Tarifi Yapılışı Barbunyalar seçildikten sonra tencerede bir taşım kaynatılır Kaynayan barbunyanın üzerine bir bardak soğuk su dökülür Barbunyalar süzülür Diğer taraftan yağ, soğan, biber ve et tencereye koyulup suyunu çekene kadar kısık ateşte pişirilir Suyu çeken etlere salça eklenir kavrulur Barbunyalar eklenir*Tuz ve dilediğiniz baharatı ekledikten sonra su koyulur pişmeye bırakılır Afiyet olsun