2019 Etkileyici sözler 2019 güzel sözler 2019 güzel kısa sözler 2019 en etkileyici sözler Birisini etkilemek istiyorusunuz ve güzel sözlere ihtiyacınız var O zaman bu konu bütün sizlik arkadaşlarım İsterseniz msn, de isterseniz de facede bu sözleri gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz Kalbin hangi sevgi için çarpıyorsa yeni doğan günün güneşi Seni ona kavuştursun 1549104159 1549104159 2019etkileyicisozler5c5574240c15c2019etkileyicisozler5c5574240c15c 2019etkileyicisozler5c5574240c15c Sevgilim bilki senden uzakta ne güzellikleri avutur beni bu şehrin, nede yıldızlı akşamları! özlemin bir akarsu olmuş YARAR GİDER İÇİMDEKİ DAĞLARI Kucaklamaya kollarının yetmeyeceği bir ağaç , bir tohumla başlar ; En uzun yolculuklar bir adımla başlar; Hakiki sevgiler ise minik bir tebessümle başlar Yanağına konan kar tanesi eriyip dudaklarına indiğinde, Hissettiğin o bir damla serinliği benimle paylaşmak istersen, Yönünü rüzgara dön ben o rüzgardayım Ya tek benim olursun, ya da silinir gidersin bu içten gelen Orta yolu değil bunun ! Ha var, ha yok yok; Ya var olursun yada yok İnsan birşeyi ellde etmek için çabalar Onu elde edince de bir kenara atar Reel değerini ise onu kaybedince anlar Gαrip yok mi ? Bir insαnα vαzgeçilmez olduğunu hissettirdiğinizde, Ilk vαzgeçeceği kişi siz olursunuz ! Tek ihtiyacım neydi biliyor musun? Bir papatya yaprağı dahaHayatta 2 Kisiye Güveniyorum , Biri aynaya baktigimda Gördügüme , Biride Yukari Bakip Göremedigimi ♥ İnsanlara ne değin değerinde veriyorsan böylece tepene biniyorlar Hele üstelik verdiğin değeri onlara kesin ettiğindeBakSayDıN göRebiLirDn her$ey gözLermdeyDi GözLerimDe biR daMLa ya$ waRdı AqLayAmaDm O ßiR damLadA sEn wARdn AnLayaMadn!! fakat biliyorum ki sonu şimdiden geldi en güzel hikayem daha başlamadan bitti sessizLiqin dı$ından biR sEs seni bana qetiRdi karanLıqın iÇinden biR ışık qökyüzüne yükseLdi Akli dengemi kaybettim, çünkü bütün görüntüyü kaydettim Her Tarafta seyrettim baktım olmadı tüm geçmişi katlettim!! Ve sen artık anılarımda kalacaksın her vefat gibi Ne başı olsun istedim bu hislerimin nede bi sonu Senden önce olmayan ben ve senden sonradan olmayacak ben gibi Masallarda yaşar akıllarda kalıranlamalısın onu yaşatmalıyım… içimdeki bu seni bak alamadı kefenim… düsersin demistim fazla sarktın hayaLLermden her seçim bir kaybediştir her tercih bir vazgeçiştir çünkü anLamı değil düsLerin pesinden koşUp düsüsLerin hoş msn nickleri , güzel güzel sözler her aşkın bır golgesı vardır dun yasananlar bugune de yansır benden geriye doğru kalan tek gerçek süre geri alamam oysa halimi görüyosun, biseyler yap o samansebebim var biliyosun, ben seni arayamam eskiyi unutaßiLme yeniye yöneLme çaßaLarı zarar veriyor ve haLa ßiriLeri çıkıp herşey qüséL oLacak diyebiLiyor! Bir masaL kitabıydın hergün okuyupHiç birşey anLamayıp bön bön baktığım git ardına bakma gözyaşlarımı silerim sonradan ben her zaman yalnız yürüdüm karanlıkta o sokakta… kndimii varLıqına iNandırdıım hérkz y0koLducaßaLadıkca battı fazla acımasızca hala yola devam edişin dön bi bak arkana, bu benim Son gidişim… geçmişe bilet kesilseydi sırça kenarını ben alırdım dünün Gelir geçer ve biter birlikte tutunalım hayataDüşüncelerden sıyrılıp oturuver yanıma biliyo musun sırası gelmişken neler götürüosun bendensen gidince, gidişin bi veda anlatır sanki hiç dönmeyeceksin gibi arayı$Larımdasın haLa 2duvar aralarında kaLsamda, özLüyorum arada bir buLamasamda yerde misin gökte misin gizlendiğin yerden çıkıp kazanç misin benim için bir rüyaydın uyandım ve bittinbelkide sen uyandın ve ben bittim!! gerçekten değil gibi bazen lakin var fazlasıylagerçek sandığın bir fazla şeyde yalan sahiden!! Karmasığımola ki karmasayımkarmasanın tam ortasındayım… sakın yaklasma… yakınlarım canımı acıtıyo… zamana bıraktıkçünkü bis hep yarım kaldık iki satırLık insanLarı musaLLat ettik ömrümüzee!! bigün kazanç cümbür cemaat kendi yoluna giderher şey nasıl basladıysa pek biter… dısımda tutamadım, içimden atamadım yok sayamadım hicbise yapmadım bugün yineharcadım zamanı harcadım ölesineunutmadım seni unutturmadın ola ki dealdırmadım lakin aldırmadım ben yeniden aldırmadım… ßos hayat kimine qöRe hos yaşam ! senin ask dedıgın sırtına saplamakmıs hancerı Senin Yerini ßaşkası aLır,ßeni araSanda eLin ßoş kaLır,Ben Sevmedikten Sonradan Seni Kim Tanır!!! Rağbette TeseLLıLer Neden Daima mesquLe Dutsu… 'kaybedeCek dü$Lerim Yok ki pe$Lerinden ko$ayım Çek ellerini hayatımdan git!! ßekLerken kayßoLmu$um
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.