2019 Etkileyici Aşk Sözleri Bu yazı etkileyici aşk sözlerine yer vermektedir Sevdiğiniz kişiyi en romantik sözlerden oluşan mesajlarla etkilemek istiyorsanız sizlere sevgilinizi etkileyecek 2019 aşk sözlerini paylaşıyorum 1549098841 1549098841 2019etkileyiciasksozleri5c555f5e777662019etkileyiciasksozleri5c555f5e77766 2019etkileyiciasksozleri5c555f5e77766 Rüyaların en güzelini görürken tanrının sana gönderdiği meleklerin kanatları o kadar büyük olsun fakat en masum hemencecik bile sana kimse sana hasar veremesin Minik kelebeğin tül kanatlarının pırıltılı tozları parmak uçlarıma karıştı onlar oradan ne süre uçarlar sen yüreğimden ne zaman? Bir Takım aşklar okyanus gibidir görmesen de sonunun bir yerlerde bittiğini bilirsin, derhal okyanuslar bile kıskanır sana olan sevgimiGörmesem de sonunu biliyorum sonsuza kadar bitmeyecek Gözlerin gözlerimde, ellerin ellerimde, kalbin içimde ve ruhun bedenimde olduğu sürece seni sonsuza dek seveceğim Ağırdır sevmelerim her kalp taşıyamaz büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olurda şu kalbim bir tek aşık olamaz Sen kocaman çöllerde bir topluluk gibisin,Iri denizlerde ender bir balık gibisinBir ısıtır,bir üşütür,bir ağlatır,bir güldürür;Sen keza bir hastalık keza de sağlık durumu gibisin Bir gün hayatin bütün güzelliklerinden vazgeçip ölüme gürültüsüz sedasız gitmek istersen, yanıma gel ki sana sensiz yaşamanın, sensiz olmayan vefat olduğunu göstereyim Dostluk,güzellik ve sevgi kavramlarımın sözlük anlamlarını başkalaştırmak mümkün olsaydı ben senin isminle değiştirmek isterdim Günü gece olsun diye yaşıyorum, Çünkü gece hayallerime geliyorsun, Seni beklemiyorum çünkü sen hep benimlesin, Hayallerimde ve kalbimdesin,fazla uzaklarda olsanda, zamana yollara inat Sana dürüst bir kelebek uçurdum, dağları denizleri aştı seni buldu, yanağına minicik bir öpücük kondurdu Hissettin mi? Sevgilim seni fazla çok seviyorum Sen engin acılarla kavrulan perişan yüreğimde, sevgi dağının doruğundaki erişilmez buzulu eriten KIZIL GÜNES Sen desem seni bilirmişim Sen diye bir desen çize bilir misin Bir ikâmetgâh bulamadım kendime Büyük aşklar vardır bilir misin Eller bana kalpsizsin diyorlar, dürüst çünkü kalbimin sende olduğunu bilmiyorlar!!! Seni her özlediğimde kalbime bir yıldız çiziyorum Seni ne kadar mı özledim? Bundan Böyle kalbimde bir gökyüzüm var Çünkü seni seviyorum En derin mutlulukları çiçek gözlerine, En dürüst sevgileri sımsıcak yüreğine bırakıyorum Eğer bir kum tanesi bir öpücükse,sana tüm kumsalları armağan ediyorum Seni ne kadar sevdiğimi öğrenmek istersen yere düsen her yağmur damlasını tutmaya çalış; tutabildiklerin senin sevgin tutamadıklarınsa;benim sana olan sevgimdir Aşk günah olmayacak kadar günahsız,esir olmayacak değin hür,ulaşılamayacak değin derin,unutulmayacak dek yakın,Seninle yaşanacak değin özeldir Camların buğusuna yüzünü çizdim,damla olup avucuma düştüler,onları daima öptüm ama Senin hasretini dindiremediler Bugün dünyayı istediğin yere boyayıp,bu rengi insanlara tüm sevginle dağıtKendini Sevginin bir rengi diye tanıt; çünkü senin varlığın Sevgiye en büyük delil !! Gecenin güzel yüzü yüreğine dokunsun,kabuslar senden uzakta,melekler başucunda olsun;Güneş böylece bir güne doğsun ama!!Umutsuzluklar dünde kalsın Duyuyorum sana dokunmanın ezikliğini ve düşünüyorum aşık olmanın rezilliğini inan yanındayken çekiyorum en fazla hasretini!! Yıllardır sevgimin o kadar çok muhafızı ve pek çok düşmanı oldu fakat inan ben seninle onları aştım Ve inan ancak seni seviyor olmak bile büyük bir nimet benim için Nasıl doldurduysan hayatımı varlığınla, Ben de kâğıda dökmek isterim adımı daima Dudaklarımla dudaklarına En güzel deniz gidilmemiş olandır,en güzel çocuk daha büyümedi, en hoş günlerim seninledir ve sana bildirmek istediğim en hoş söz daha söylenmemiş olandır: Seni Seviyorum Bir birincil gibi yaşayacağım içimde,kalan son sevgi parçasını seninle, sakın ayrılmayalım aşkım ölsem bile ellerinde Ömrüm seni beklemekle geçecekse ve ölüm seni beklerken gelecekse bil oysa seni orda da bekleyeceğim