2019 Güzel Aşk Doymuş Sözler 2019 etkileyici aşk sözleri, 2019 aşk sözleri, 2019 sevgiliye güzel sözler Hissi sözlerden oluşan yazılarla sevdiğiniz kişiyi daha fazla etkilemek istiyorsanız sizlere 2019 güzel edebi aşk sözlerinden oluşan mesajları paylaşıyoruz 23966 23966 2019etkileyiciaskdolusozler5c55547a228ad2019etkileyiciaskdolusozler5c55547a228ad 400 500 askjpg23966 2019 Etkileyici Aşk Dolu Sözler askjpg23966 2019 Etkileyici Aşk Dolu Sözler Eğer öldüysen, şu anda yıldızlara uzanırsan,yıldızların ışıklarını toplaTaç şeklinde saçlarının arasında sonsuza dek parlasın Ay Işığı sularda gümüşten bir iz bırakırken,Gökte yıldızlar parlıyorduYalnız kaldığım günler ve geceler, Kalbim her tarafta seni arıyordu Eğer birgün bulusacağımız yere gelemezsemDünyanın tüm renklerinden oluşan bir demet çiçek yaptır Çünkü beni senden ayıracak olan tek kuvvet,Ölüm beni yakalamış demektir Gördüğüm en güzel rüya senin olduğun,Duyduğum en derin sevgisenin eserin,Gördüğüm en hoş dünya senin gözlerin,Ve kurduğum en güzel düş sensin Dünyada bir çok insan varKimi mutlu kimi mutsuz,Kimi ağlayıp kimi gülüyor lakin güzelliklere ve mutluluğa değer bir insan var o da su lahza mesajımı okuyor Gül bahçesinde geçse de ömrüm ,Senin üzerine gül koklamam gülüm!Seni koklamak olsa da vefat , İnan uğrunda ölmeye değersin gülüm En ağır isçi benim Çünkü 24 saat seni düşünüyorum Seni sevecek dek yaşasaydım ebedi olurdum Rüyaların en güzelini görürken Allah'ın seni koruması için gönderdiği meleğin kanatları o kadar büyük olsun ki;en masum derhal sana kimseler zarar veremesin Yaşamın kaynağı sevgiyse eğer,Sevgi mutluluk, sevinç paylaşmak,Paylaşmak dostluk, dostluk hatırlanmak,Hatırlanmak unutulmamaksa eğer, demekki sevilmişiz Umutlarının bittiği yerde düşlerine sarıl;düşlerini paylaşacak birini ararsan ben buradayım Aşka burun kıvırmayin o çöl ortasında yemyeşil bir bahçedirO bahçeye layık bir bahçıvan olmak için, Her bitkinin aralıksız bakıma ihtiyaci olduğunu unutmayın Seni seviyorum diyebiliyorsamBu sende tüm insanlığı ,Bir anlamda tüm canlı olan herşeyi,Ve yeniden sende kendimi seviyorum demektir Sevmek saçak altına sığınan göçmen kuşun,Kar tanecikleri aralarında uçuşan beyaz tüyünü görebilmektir Ben seni dün sevmedim çünkü dün bittiBen seni bugün sevmedim çünkü bugün bitecekBen seni yarın sevdim çünkü yarınlar hiç bitmeyecek Genişletmek için tıkla