Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Eti ne butu ne? ne demek

Eti ne butu ne? ne demek
0
179

Similar threads

insan eti yemek ne demek,insan eti yemek anlamı,insan eti yemek deyimi İnsan eti yemek: Birini cekiştirmek
Cevaplar
0
Görüntüleme
177
Eti senin kemiği benim anlamı,Eti senin kemiği benim deyimi,Eti senin kemiği benim nedir Eti senin kemiği benim Cocuk velilerinin oğretmene ya da ustaya cocuğun eğitiminde kendine tam yetki verdiğini anlatmak icin soylenir
Cevaplar
0
Görüntüleme
234
ABDİGOR KÖFTESİ Bu köfte bir tek Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesine özgüdür, başka yerde yapılmaz Köftenin kulağa yabancı gelen bir ismi var Bu isminde bir hikayesi vardır Doğubayazıt, İshak Paşa sarayı ile bilinen bir ilçemizdir İshak Paşa’nın babası Abdi Paşa’nın mide rahatsızlığı yaşadığı ve et...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Ayağı dolaşmak anlamı,Ayağı dolaşmak nedir,Ayağı dolaşmak deyimi Ayağı (ayakları birbirine) dolaşmak : Yururken herhangi bir sebepten oturu ayakları birbirine takılmak, sendelemekKorkusundan zavallının ayakları birbirine dolaştı
Cevaplar
0
Görüntüleme
200
Protein bakımından en zengin yiyecekler arasında yer alan kırmız eti pişirirken en lezzetli olan kısımlarından biri olan biftek bütün dünyada steak olarak tanımlanmaktadır. Birçok çeşidi bulunan ve yapılan steak nedir, steak pişirme tekniği nasıl yapılır? Masterchef'te yapılan steak tekniğiyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
858,500Konular
982,386Mesajlar
32,979Kullanıcılar
kara kartalSon üye
Üst Alt