Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Et Yemeği

Et Yemeği

teknolojiuzmani

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,200
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
36
F-D Coin
99
et-yemegi.jpg

Et Yemeği Tanımı İçin Materyaller

  • 500 gram dana kuşbaşı
  • 1 su bardağı sıcak su
  • 10 tane arpacık soğan
  • 4 diş küçük doğranmış sarımsak
  • 1 büyük ince doğranmış havuç
  • 1 büyük küp doğranmış patates
  • 2 tane küp şeker
  • 1 yemek kaşığı sirke
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı pulbiber
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı kekik
  • 250 ml et suyu

Et Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Eti bir su bardağı sıcak su ile yumuşayana kadar pişirin. Suyunu süzün.
  2. Mevcutsa döküm tencereye zeytinyağı ve tereyağını alın.
  3. Isınınca arpacık soğanları ek edin. 1 dakika kadar kavurun.
  4. Sarımsakları ek edin.
  5. Bir dakika kavurun havuç ve patatesleri ek edin.
  6. 2 tane küp şeker ilave edin.
  7. Şeker eriyince salça ve sirkeyi ek edin.
  8. 5 dakika kadar kavurun.
  9. Eti ek edin karıştırın.
  10. Baharatları ve suyunu ekleyin. Sebzeler yumuşayıncaya kadar pişirin.Mutfağımdan mutfağınıza sevgilerle ????????‍♀️.
Et Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,781Mesajlar
33,073Kullanıcılar
Vedat77Son üye
Üst Alt