
Et Tantuni Tanımı İçin Materyaller
- 1 paket dana eti(kaç kişilik yapacaksanız ona nazaran ayarlayabilirsiniz ben 3 kesim bir paket kullandım)
- 3 tane yeşil biber
- 1 tane kırmızı kapya biber
- Tuz
- Pul biber
- Ekmek
Et Tantuni Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Etimizi julien formunda doğrayalım.
- Yarım çay bardağı sıvı yağı tenceremize koyalım.
- Etlerimizi tenceremize alalım pişmeye bırakalım, damak zevkinize nazaran yumuşaklığını alana kadar pişirelim.
- Pişmeye yakın doğranmış biberlerimizi ve kabuğu soyulmuş domatesleri doğrayıp ek edelim.
- Tuzumuzu pul biberimizi ek edelim.
- Güzelce pişince kapatalım.
- Ekmeğimizin içine güzelce koyalım.
- Zevkinize nazaran soğan domates maydanoz ek edebilirsiniz.