Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Et Sote

Et Sote
0
43

dagcı

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,225
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
69
F-D Coin
71

Et Sote Tanımı İçin Malzemeler

  • 600 gram jülyen doğranmış et
  • Yarım çay bardağı zeytinyağ
  • 1 kase arpacık soğan
  • 1-2 diş sarımsak
  • 2 adet yeşil biber jülyen kesilmiş
  • 1 adet kırmızı biber jülyen kesilmiş
  • 1,5 yemek kaşığı salça
  • Yarım çay bardağı domates sosu
  • Tuz
  • Karabiber

Et Sote Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Etleri tavaya alalım kendi suyunu çekip yumuşayana kadar pişirelim.
  2. Üzerine zeytinyağ ,sarımsak ve soğanları ekleyip kavuralım.
  3. Ardından biberleri ekleyelim.
  4. Kavurduktan sonra salça ve domates sosunu ekleyip karıştıralım.
  5. Suyu ve baharatları ekleyip pişmeye bırakalım. Servise hazır afiyet olsun.
Et Sote Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,500Konular
982,387Mesajlar
32,979Kullanıcılar
kara kartalSon üye
Üst Alt