teknolojiuzmani
FD Üye
Et Sote Fuat Metodu Tanımı İçin Malzemeler
- Yarım kilo kuş başı kırmızı et
- 1 adet soğan
- 1 adet domates
- 2 adet yeşil biber
- 2 diş sarımsak
- 1 yemek kaşığı domates salçası
- 1 yemek kaşığı biber salçası
- Tuz
- Karabiber
- Pulbiber
Et Sote Fuat Metodu Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Öncelikle etleri tencereye alıyoruz. Suyunu salıp çekmesi için kavuruyoruz.
- Sonra sıvı yağ koyalım soğanları kavuralım.
- Biraz sonra biberleri ekleyelim.
- Salçaları koyup güzelce kavuralım.
- Domates ve baharatları ekleyelim.
- Pişmeye bırakalım.
- En son sarımsakları ekleyelim pişince servis edelim.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.