Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Et Kavurma

Et Kavurma
0
31

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
et-kavurma.jpg

Et Kavurma Tanımı İçin Materyaller

  • 5 kilo kuşbaşı et
  • 1 kilo iç yağı
  • Tuz

Et Kavurma Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Yağımızı doğrayıp büyük uzunluk tenceremize alıyoruz güzelce kavurup posasını alıyoruz duru yağı tencerede kalıyor.
  2. Üstüne kuşbaşı etimizi koyup suyunu saldıktan 10 dakika sonra tuzumuzu ek ediyoruz.
  3. Suyunu çekene kadar orta ara karıştırarak hiç su kalmayacak formda.
  4. Cızır cızır ses gelene kadar kavurup pişiriyoruz lokum üzere oluyor.
 
858,505Konular
982,685Mesajlar
33,049Kullanıcılar
arliekaneSon üye
Üst Alt