Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Et alırken nelere dikkat etmeliyiz ?

Et alırken nelere dikkat etmeliyiz ?
0
70

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Et alırken nelere dikkat etmeliyiz ? Hepimiz hergün kasaplardan ya da marketlerden et alıyoruz Bu beyaz olsun kırmızı olsun doğrusu çok dikkat edilmesi gerekn bir konu Hem banim ayrıca bütün konut hanımlarının kulağına küpe olması açısından et alırken nelere uyarı etmemiz gerektiği konusunda veri verirmisiniz ?  

Similar threads

Dijital Fotoğraf Makinesi Alırken Nelere Uyarı Etmeliyiz? Dijital Fotoğraf Makinesi Alırken Nelere Dikkat Etmeliyiz? Arkadaşlar Dijital Resim Makinesi Alırken Nelere Uyarı Etmeliyiz teknoloji bilgisi olan hanımlar yazınız lütfen  
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Güneş gözlüğü alırken nelere uyarı etmeli? gözlük alırken nelere uyarı etmeliyiz güneş gözlüğü alırken nelere uyarı edilmeli güneş gözlüğü etmeli etmeliyiz quickly gözlük Bahar aylarının gelmesiyle birlikte bundan böyle güneş yüzünü daha çok gösteriyor Uzun vakit güneşte kalanlarda bazı göz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
kıyafet alırken nelere uyarı etmeliyiz bez bolero dikimi giysi alırken nelere dikkat etmeliyiz elbise alırken nelere uyarı etmeliyiz giysi giysi edilmeli Aynı markaya ait benzer 2 tekstil ürünü arasında bile büyük fiyat farkı olabileceği, aldanmamak için markaya yok satıcı firmaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Kurbanlık Hayvan Alırken Nelere Dikkat Etmek Gerekiyor? kurbanlık alırken, kurbanlık nasıl seçilir, kurbanlık nasıl alınır Sevgili melekler, kurban bayramı bildiğiniz gibi bu sene 15 ekim tarihinde kutlanacak 15 ekim tarihinden önce kurbanlık bakmak, fiyatlarla ilgili bilgi elde etmek isteyen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Arsa alırken nelere uyarı edilmeli Arsa alırken nelere dikkat edilmeli ? Arkadaşlar selam ben bir arsa almayı dülşünüyorum Arsa alırken nelere dikkat edilmeli bu konudada sizden veri istiyorum  
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
858,505Konular
982,795Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt