Estetık amelıyatı ESTETIK AMELIYATI Bir karikoca cok fena bir kaza gecirirler Kadinin yüzü iyice yanar Plastik cerrahlar kadinin yüzünü eski haline getirebilmek icin deriye gerek oldugunu ama kadindan deri alamayacaklarini söyleyince kocasi cilt vermeye Gönüllü olur Fakat kocasindan alinacak deri popo bölgesinden alinacaktir Adam bu bilginin karisina söylenmemesini ister cünkü moralinin bozulacagindan cekinmektedir Ameliyat tamamlandiktan sonradan kadin eskisinden de hoş görünür Her gören bu muhtesen çekicilik karsisinda hayrete düsmektedir Bir gün kadin kocasi ile basbasa kaldiginda ; Hayatim cok tesekkür ederim Benim bu halim senin Sayende Sana nasil tesekkür etsem?deyince kocasi yanıt verir : Tesekküre gerek değil hayatim Annen seni her öptügünde ben zorunlu mutlulugu duymaktayim zaten 1549158616 1549158616 estetikameliyati5c5648dda08c2estetikameliyati5c5648dda08c2 http:wwwsevdaligulcomThemesdefaultimagesiconsmodifyinlinegif estetikameliyati5c5648ddb3ba9pngalt :haha: Haha :haha:estetikameliyati5c5648ddb3ba9pngalt :haha: Haha :haha: