Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

eşşek işte :D

eşşek işte :D
0
45

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
eşşek işte :D Kizilderinin teki kecilerini otlatiyormus Derken bir cowboy gelmis ve sormus: Senin kopegin mi? O kopek benim edinmek! Onunla konusabilir miyim? Kopek konusamamak! Cowboy kopege yaklasir Nasilsin? Kötü degil! (Kizilderili saskin) Bu kizilderili senin sahibin mi? Evet Sana iyi davraniyor mu? Evet, cok iyi Gunde iki defa tuvalet icin dolastiriyor, bana yemek veriyor ve benimle oynuyor(Kizilderili bu vesileyle kafayi yemektedir) CowBoy kizilderiliye sorar Senin atin mi? O at benim almak! Onunla konusabilir miyim? At konusamamak! Cowzirve soy yaklasir Nasilsin? Kötü degil! (Kizilderili daha da saskin) Bu kizilderili senin sahibin mi? Evet Sana nasil davraniyor? Iyi Bana hergun zorunlu yurususleri yaptiriyor, fazla yukbindirmiyor, gunde 2 defa ve her terlememden daha sonra terimi siliyor, ve icinde yiyecek ve yataklik olan ufak bir ahir insa ediyor (Kizilderili bu ne gozlerine ne de kulaklarina inanamamaktadir) CowZirve her yerde kizilderilinin yanina kazanç Bu Dişi Eşşek senin mi? Essek konuşmak ama fazla yalan soylemek  

Similar threads

Gülelim Kızılderinin teki keçilerini otlatıyormuş Derken bir cowboy gelmiş ve sormuş: Senin köpeğin mi? O köpek benim olmak! Onunla konusabilir miyim? Köpek konuşamamak! Cowboy köpeğe yaklaşır Nasılsın? Kötü yok! (Kızılderili başı dönen) Bu kızılderili senin sahibin mi? Evet Sana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Mısır hukumeti Kızıldeniz'in altına tup gecit yaptırmak icin ihale acar İhaleye İngiltere'den, Amerika'dan, Japonya'dan birer firma ve Turkiye'den de Temelin firması olmak uzere dort firma katılır Firmaları teker teker mulakata cağırırlar ve teknik bilgi isterler İngiliz Firması: Biz iki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
174
Darı hükümeti Kızıldeniz'in altına tüp geçit yaptırmak için ihale açar İhaleye İngiltere'den, Amerika'dan, Japonya'dan birer işyeri ve Türkiye'den de Temelin firması almak üzere dört işyeri katılır Firmaları teker teker mülakata çağırırlar ve teknik veri isterler İngiliz Firması: Biz iki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Seneye Gorusuruz Siniflarda yillardir sonu gelmeyen bi espridir Aslinda espri filan degil essekliktir Aralik ayinin ilk yarisi bitince yapilmaya baslanir Dersin hocasi 3 Ocak'ta sinaviniz varder Bi kahkaha kopar, Hojam o is seneye kaldigibi bi laf edilir Ya da 31 aralik aksami okuldan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
Tiyatro skeci kavramı cok geniştir Ne ile ilgiili skec aradığınızı belirtmediğinizden aşağıda genel konulara hitap eden bir kac skec vermeye calıştım ANNELER GUNU Sınıf ortamı Teneffuste olan oğrenciler dağınık bir şekilde sınıfta durmaktadırlar On sırada oturan iki kız oğrenci kendi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
858,505Konular
982,691Mesajlar
33,051Kullanıcılar
TahirGunduzSon üye
Üst Alt