eşşek işte
Kizilderinin teki kecilerini otlatiyormus Derken bir cowboy gelmis ve sormus: Senin kopegin mi? O kopek benim edinmek! Onunla konusabilir miyim? Kopek konusamamak! Cowboy kopege yaklasir Nasilsin? Kötü degil! (Kizilderili saskin) Bu kizilderili senin sahibin mi? Evet Sana iyi davraniyor mu? Evet, cok iyi Gunde iki defa tuvalet icin dolastiriyor, bana yemek veriyor ve benimle oynuyor(Kizilderili bu vesileyle kafayi yemektedir) CowBoy kizilderiliye sorar Senin atin mi? O at benim almak! Onunla konusabilir miyim? At konusamamak! Cowzirve soy yaklasir Nasilsin? Kötü degil! (Kizilderili daha da saskin) Bu kizilderili senin sahibin mi? Evet Sana nasil davraniyor? Iyi Bana hergun zorunlu yurususleri yaptiriyor, fazla yukbindirmiyor, gunde 2 defa ve her terlememden daha sonra terimi siliyor, ve icinde yiyecek ve yataklik olan ufak bir ahir insa ediyor (Kizilderili bu ne gozlerine ne de kulaklarina inanamamaktadir) CowZirve her yerde kizilderilinin yanina kazanç Bu Dişi Eşşek senin mi? Essek konuşmak ama fazla yalan soylemek