Eskisi gibi Arıyormuş beni ay Her gece, her gecenin üçünde Cadde, sokak köşe, bucak Soruyormuş: Nerede diye, bu kaçak Yağmur damlası fısıldadı, benden duymuş olma diye Bulutların dedikodusunu duymuş Terkedilmiş, yalniz kalmiş Bulamamiş bendeki vefayı, başka diyarlarda, Diğer diyarlarin sevdalarında Arıyormuş uzun zamandır, ıssız parklarda, sahillerde Gözlerimi, gözlerimdeki sevdalı bakışı Olmazsa olmaz diyormuş Duyunca sevinçten ağladim, ne yalan söyleyeyim Lakin, lakin Ben fazla bekledim, çok aradım, çok üzüldüm Kırıldım işte, darıldım Gitmeyeceğim bir vakit Çok geceler bekledim, çok gecelerin üçünde Gelmedi, gelmedi Gizleneceğim bir zaman Anlasın, yalnızlığın acısını Öğrensin, aşkın ummak olduğunu Beklesin, özlesin bir vakit Ağlasin GİDECEĞİM BİR ZAMANSEVİYORUM YALANIM DEĞIL,ÖZLEDİM GİDECEĞİM YENIDEN BİR KASIM 17'SİNDE Eskisi gibi
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.