Eski koca çocuğu kullanırsa boşanan eşler boşanan kadınlar Merhaba Gökhan Bey Ben bu konuyu kuzenimin adına açıyorum Kuzenim bir kaç sene önce eşinden boşandı Eşi alkolik, sorumsuz biriydi ve boşanmakta istemiyordu, boşanmaları zor kullanarak ve olaylı oldu Bir oğulları var, çocuk annesiyle yani kuzenimle kaldı, halada o kadar Birincil başlarda, kuzenim oğlunu babasına gönderiyordu, eski eşin ailesi, çocuğa annesini karalayarak, psiklojik depresyon yaşattı Buda yetmezmiş gibi babası çocuğu dövdü ve o bardağı taşıran son nokta oldu Çocuğu yeniden göndermedi ancak, zaten çocuk babasının adını bile duyunca ürküyordu Bu durumların yaşandığı dönemde, kuzenim karakola gitti ve çocuğun dayak yediğinide söyledi lakin her hangi bir tutuanak veya rapor alınmadı Bir kaç yıldır, bizler çocuğun yanına babasından katiyen bahsetmedik, annesi üzerine titredi ve çocuk yeni yeni kendini toplarladı, ruh hali daha iyi oldu oldu Ama geçtiğimiz ay, babası çocuğun okuduğu okula gitmiş ve okul bahçesinde çocuğun sınıf arkadaşına, kuzenimin evinin adresini sormuş Amacı, oğlunu bakmak değil, oğlunu görmek istese, sınıfa girer veya mektep bahçesinde bekler, oğlunu görürdü Onun amacı kuzenimle her tarafta evlenebilmek Alkolik ve güvenilmez, yapışık gibi oldu resmi olarak İki gün önce kuzenimin telefon numarasını nerden ele geçirmişse msj atmış oğlumu göstermesen, kapıya polisle gelirim, durum çıkartırımdiye Kuzenim bu konuda fazla kararsız Şayet oğluda özlemiştir, çocuk her ne değin adını bile anmıyorsa, içinde babasına karşı bir arzu olabilir diye Göndermezse, oğlu ola ki içinde varsa bir açlık, annesine karşısında nefret besliyebilir Gönderirsede, babası çocuğu kullanacak ve her yerde çocuğun psikolojisi daha aşağı üst olacak Gökhan Bey, bu konuda ne gerçekleştirmek gerekir? Adam yalnızca babalığı için, çocuğuna olan özlemi için bunları yapmıyor, kuzenimle her yerde barışmak için yapıyor, ruh hastası o Sizden bu konuda, neler yapılır data rica ediyorum Çoktan teşekkür ederim Sevgilerimle RüYaM
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.