Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Eşinizle aranıza girmesin? Yaptığınız harcamalar

Eşinizle aranıza girmesin? Yaptığınız harcamalar

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
YAPTIĞINIZ HARCAMALAR EŞİNİZLE ARANIZA GİRMESİN!

Bilhassa de evliliklerin sarsılmasında en kayda değer etmen olan, sinsi bir hastalık gibi sessizce yuvaları saran masraf güdüsü daha birincil tanışmada sirayet ediyor üzerimize Düşününce öyle çoğumuz hatırlarız buruk bir anı olarak kalan nişan ve düğün alışverişi zamanlarımızı Çünkü çok nadirdir bu dönemi badiresiz atlatmış olanımız Daha birincil günlerde başlar Bana şu alınmadı, sana şu yapılmadımuhabbetleri Ve nasıl başlarsa o kadar gidermiş hesabı benzer evin içine girince de bir türlü bitmez alışveriş tantanası Uzağa gitmeye, eşten, dosttan, ahbaptan örnekler vermeye de gerek yok diğer taraftan bu konuda Öyle çoğumuza bilinen gelir eşimizle girdiğimiz harcama mevzulu diyaloglar Perdeler çok eskidi, bundan böyle değiştireceğimdiye bir mücadeleye girmiştir çoğu hanım mesela veya beyler Ben almaktan bıktım bundan böyle, bitmedi şu evin eksiği bir türlüdiyerek sitem etmiştir söz aralarında hanımına

Bunlar her evin olmazsa olmaz sohbeti iken son zamanlarda Fazla bunaldım, alışveriş yapmam lüzumlu, Depresyondayım birazcık para harcayım, Al şu kredi kartını, birazcık harca da dırdırından kurtulayımmuhabbetleri de eklendi aramızdaki ilişkiye Üstelik de bu cümleler her kurulduğunda evimize soğuk rüzgarları da beraberinde getiriyor Bir huzursuzluktur almış başını gidiyor Eşler alışverişin müptelası olmuşçasına ne var dinliyor ne de yok Paramız olsa da olmasa da harcamak istiyoruz Bize sunulan çekici(!) seçenekler hayat koşullarımızın önüne geçiyor Bütçemiz yeterli mi diye acele ile çılgın gibi alıyor, almasak da alalım diye kesintisiz söyleniyoruz mesela Yoksa evde var mı değil mu diye acele ile, zorunlu mi düşüncesiz mi diye ölçüp biçmeden indirim sitelerini gezinirken buluyoruz kendimizi Sonrasında da başlıyor kavgalar, gürültüler, gürültüsüz sitemler, söylenmeler *