iltasyazilim
FD Üye
Babasını yedi yaşındayken kanserden kaybeden Demirer, annesi ve ablasıyla yaşadığını ve hayattaki en büyük destekçilerinin de onlar olduğunu söylüyor Şu sıralar ismini gizli tuttuğu pilates hocasıyla mutlu bir ilişkisi olduğunu belirten Demirer, ‘Benim aşık olmam için sebep gerekmiyor Bence aşk tam bir kimya meselesi Açıklaması yok! Karakterine aşık olmam gibi bir şey söz konusu olmadı Kim olduğunu bilmeden kapılıp gittim, iyi bir insan çıkması benim için büyük bir şans oldu ’ diye konuşuyorGeçtiğimiz günlerde final bölümü ile ekranlara veda eden Korusun'un Esin'i Bugünlerde ise Geniş Aile'nin kadrosuna katılmış bulunuyor Ve pek sanıyorum ancak daimi olacak Büyük olanak Cevahir ile aşne fişne durumları olacak Şukufe'nin diziden iyice olmasa da en azından uzun bir zaman çıktığına inandım şu anda Olur Ya bir daha ancak sezon finalinde girer diziye Rojda Demirer'in diziye girmesi olumlu bir katkı yapmış giderken Diziye yakışmış Umarım uzun vakit devam eder
Rojda Demirer Resimleri
*
Rojda Demirer Resimleri
*
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.