Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Esin Rojda Demirer Biyografi

Esin Rojda Demirer Biyografi

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Babasını yedi yaşındayken kanserden kaybeden Demirer, annesi ve ablasıyla yaşadığını ve hayattaki en büyük destekçilerinin de onlar olduğunu söylüyor Şu sıralar ismini gizli tuttuğu pilates hocasıyla mutlu bir ilişkisi olduğunu belirten Demirer, ‘Benim aşık olmam için sebep gerekmiyor Bence aşk tam bir kimya meselesi Açıklaması yok! Karakterine aşık olmam gibi bir şey söz konusu olmadı Kim olduğunu bilmeden kapılıp gittim, iyi bir insan çıkması benim için büyük bir şans oldu ’ diye konuşuyorGeçtiğimiz günlerde final bölümü ile ekranlara veda eden Korusun'un Esin'i Bugünlerde ise Geniş Aile'nin kadrosuna katılmış bulunuyor Ve pek sanıyorum ancak daimi olacak Büyük olanak Cevahir ile aşne fişne durumları olacak Şukufe'nin diziden iyice olmasa da en azından uzun bir zaman çıktığına inandım şu anda Olur Ya bir daha ancak sezon finalinde girer diziye Rojda Demirer'in diziye girmesi olumlu bir katkı yapmış giderken Diziye yakışmış Umarım uzun vakit devam eder

Rojda Demirer Resimleri

*

858,505Konular
982,774Mesajlar
33,070Kullanıcılar
bkgSon üye
Üst Alt