Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Eser Yenenler'den Oğuzhan Koç açıklaması: Görüşmeyi düşünmüyorum!

Hoş geldin! oneplus1112 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Eser Yenenler'den Oğuzhan Koç açıklaması: Görüşmeyi düşünmüyorum!
0
49

dadaş

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
70
eser_yenenlerden_oguzhan_koc_aciklamasi_gorusmeyi_dusunmuyorum_1599116479_0712.jpg

Çocuk yaştan bu yana arkadaş olan Eser Yenenler, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak'ın arasında bazı problemlerin olduğu birçok kez iddia edilmişti. Eser Yenenler'den, tatile giden arkadaşları hakkında yüzleri gülümseten bir açıklama geldi.

Koronavirüs süreci sonrasında eşi Berfu Yenenler ile birlikte aşırı dikkatli bir yaşam sürmeye başlayan Yenenler, yaz sezonunda tatile gitmedi. Ancak yakın arkadaşları İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç tatile gitti. Bu dönemle ilgili konuşan Yenenler, 'Onlar orada çok dikkatli davranıyor. Önlemlerini aldıklarını söylüyorlar.' dedi.

gYFKI_1599116853_3467.jpg

Oyuncu, Oğuzhan Koç ile ilgili olarak, 'Yoksa görüşmeyiz. Oğuzhan dönmüş galiba ama 14 gün görüşmeyi planlamıyorum. Onu karantinada tutacağım. Kimseyle de görüşmedik, korkuyoruz. Herkes tatilde bizim de canımız çekiyor.' dedi.

858,506Konular
982,855Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt