Erol Köse'den İddialar! erol köse, iddialar, nihat köse, çarpıcı talimatlar, ile ilgili bilgiler burada melekler 1548660403 1548660403 erolkosedeniddialar5c4eaeb815d42erolkosedeniddialar5c4eaeb815d42 erolkosedeniddialar5c4eaeb815d42 Sevgili melekler, Erol Köse sanatçılarla ilgili çarpıcı iddialarda bulunmaya devam ediyor! Aşağıda Erol Köse'yle yapılmış bir röportajı okuyacaksınız Erol Köse, sivri çıkışları nedeniyle şarkıcılarının çoğundan daha ünlü bir prodüktör Ben herkese gül veririm, buna rağmen kafama kaktüsle vurulursa istemsiz hareket olarak konuşurumdiyor Röportaja başlamadan önce çekilen fotoğraflarda sus işareti yapsa da, maskeleri düşürmeye kararlı olduğunu söylüyor ve kendisi dahil pek çok kişi hakkında lafını esirgemiyor Twitter'a ortalığı karıştırmak için mi girdiniz? Alakası değil Sanatçılarımın kliplerini yüklemek için girdim Daha Sonra baktım mesajlar geliyor Oturdum hepsine bir bir cevap verdim Arkasında harikulade bir sevgi seli oluştu Biz seni böyle bilmiyorduk Dobra adammışsındiye gaz vermeye başladılar Ben de düşündüm Ya sessizliğimi koruyacaktım ya da onlara yanıt verecektim İkincisini seçtim Çünkü magazin, konuşulmak işimin bir parçası Seviyorum da böyle olmayı Bir dönem televizyonalarda magazin yorumculuğu yapmıştım Buna Twitter üzerinden devam ettim Sizinki yorum değil de rivayet oluyor benzeri Zaten magazin yorumculuğu celebrity dedikodusu yapmaktır Benim yaptığım dedikodu ise tüm magazin muhabirleri ve müdürleri dedikoducudur Kaldı ki ben aklıma esenin dedikodusunu yapmıyorum Kenan Doğulu gibi yıllardan beri Onuncu Sene Marşı'ndan ekmek yiyip askere gitmeyenler gibi global hataları olanları ifşa ediyorum Kenan'ı çok severim ama hatasını da yüzüne vurmak zorundayım Kendinize niçin böyle bir görev edindiniz? Gördüğüm yanlışları anlatmak gibi bir hakkım var Bu hakkımı kullanıyorum Şimdiki hedefim pop sektöründeki mikrop yuvalarını ortaya dışlamak Telekızlık yapan şarkıcıları açıklayacağım Çünkü o alıcı popçu geçinen kadınlar yüzünden aileler çocuklarını konservatuvara göndermiyor Gençler onlar gibi algılanırım korkusu ile 'Şarkıcıyım' demeye çekiniyor id Peki aileler konservatuvarda okuyan çocuklarını gönül rahatlığı ile size emanet edebiliyorlar mı? Tabii ancak Yalnızca kendim için söylemiyorum Unkapanı'ndaki şirketlerin yüzde 99'unun altına imzamı atarım Her şey rejisörün yatağından geçermiş, bilmem ne, bunlar kent efsanesi Böyle şeyler hiç mi olmuyor Kabul oluyor ama az Basitliğe, ucuza kaçmayı göze alanlara paye verenler her meslekte vardır Bayan karşısındakinin art niyetini anladığı anda kapıyı çarpıp çıkacak Hâlâ orada kalıyorsa arıza kendindedir Suçlu olan kadın yani Seziş böylece Çünkü kadınerkek ilişkilerinde erkek zavallı ve acizdir Güzergâhı belirleyen kadındır Bayan nasıl davranıyorsa muhalif da ona tarafından konuşma alır Siz karşınıza gelen kadın sanatçıları nasıl karşılıyorsunuz? Ben bugüne kadar tek bir hata yaptım Evliyken bir sanatçımla ilişki yaşadım Onu da canlı yayında çıkıp itiraf ettim bunun dışında fena amaçları olan biri olsaydım, bu işte dikiş tutturamazdım Birine albüm yapacağım süre önce sesine sonra da fiziğine bakıyorum Karşımdakini bir mahsul gibi düşünüp o ürünü en iyi şekilde paketlemeye çalışıyorum Sizinle çalışmaya başlayan sanatçılar eskiye oranla daha erotik pozlar vermeye başlıyor Biz sanat değil pop müzik yapıyoruz Pop müzik endüstrisinin de kuralı şu: Sunumda muhakkak kışkırtma edici unsurlar olacak Ben popüler kültürün popüler bir prodüktörüyüm HATALARIMIN BEDELİNİ ÖDEDİM Maskeleri düşüreceğimdiyorsunuz Bayan kız ya da efendi çocukdiye bildiklerimiz o kadar yok mi? Piyasanın yüzde 75'i için işin böyle olduğunu söyleyebilirim Biri de çıkıp sizin lekeli çamaşırlarınızı ifşa ederse Bundan korkmam Zamanında vurulacağımı kasıtlı olarak Uzanlar'a kafa tuttum Ayrıca Tibetli keşiş olduğumu da iddia etmiyorum ancak Elbette hatalarım oldu Bedellerini de ödedim Ah almaktan korkmuyor musunuz? Mutlaka alıyorumdur Fakat hiç başkaları Ne düşünürdiye hareketlerimi kısıtlamadım Sonuçlarına da katlandım Kimler sizden korksun? Bana yanlış yapan, gönül almamış olanlar Bu şekilde bütün dostlarınızı kaybetmekten, yalnız ölmekten korkmuyor musunuz? Bu piyasada arkadaşlık kurulabildiğine inanmıyorum Riyakâr bir harmoni var Ben Twitter'da ona buna konuşuyorum ya, şu anda onlara Nasılsındesem, dönüp Ağabeyciğim ne haberdiyecekler Siz de oyunun bir parçası olmuşsunuz o süre Bardağın içinde olma kurallarına uyuyorum Ama özümü kaybetmemek için suyun içine girmiyorum Suyun içinde alkol, kumar, uyuşturucu var Ben sigara bile içmiyorum Albümü şirketinizden meydana çıkan Mercan'ın söylediği 'Sana Değil Kardeşine' adlı şarkının Hande Yener, Kadir Doğulu ve Kemal Doğulu üçlüsünü anlattığı doğru mu? Bana göre öyle Şarkıyı bir dönem Hande'nin çalıştığı Alper Nalman yazmıştı Hatta Hande okuyacaktı ama olmadı Nihat Doğan'ın rahat İslamik bir söylemi var Nihat Doğan konseptini siz yarattınız yok mi? Bundan 15 sene önce Nihat yanıma geldiğinde dal gibi incecik bir çocuktu Zargana gibi titriyordu Lakin hırslıydı O zaman bile Emrah'tan, Mahsun'dan daha iyiyimdiyordu bundan başka onda rol çalma huyu vardır Bir ortama girdiğinde kendisinden daha üstün, bilgili kişinin aleyhinde bile böylece bir konuşur ancak, o konuda diploma tezi hazırlamış sanırsın Bilmese de aleyhinde tarafı bildiğine inandıracak hitabet yeteneğine sahip biri Erol Köse üniversitesinde eğitim aldı Bu bir gerçek Lakin onun ikinci büyük üniversitesi cuma vaazlarıdır Bütün konuşmaları cami hocalarınınkine aynı Bakımlı İslamik bir söylemi vardır
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.