Erol Evgin Yeni Yıla Sensiz giriyorum Şarkı sözleri yeni yıla sensiz giriyorum erol evgin yeni yıla sensiz giriyorum şarkı sözleri burada arkadaşlar yılına sayılı günlerin kaldığı bu günlerde, yeni yıla sensiz giriyorum diyenler için Erol Evgin Yeni Yıla Sensiz giriyorum şarkı sözleri ile yılbaşı hediyesi sunmak istiyoruz Melek'lerim Bu şarkı bütün yanlızlara ve sevgilisinden uzakta olanlara gelsin 1549252076 1549252076 erolevginyeniyilasensizgiriyorumsarkisozleri5c57b5f0bac3derolevginyeniyilasensizgiriyorumsarkisozleri5c57b5f0bac3derolevginyeniyilasensizgiriyorumsarkisozleri5c57b5f0bac3d Yeni yıla sensiz giriyorum Bu senem sensiz mi gececek? Cümbür Cemaat gülüp eğlenirken Gözlerimden yaslar mı süzülecek? Acıların en lüks gecesi Işıl ışıl bir yalnızlık bu Ne bir ümit var ne dileğim Senin hediyen bu ayrılık ahh yine de güzel geldin yılbaşı Ne de hosgelir ya ayrılık Yeni yıla sensiz giriyorum… Müzik: Murat Evgin Söz: Dr Selma Çuhacı – Murat Evgin Düzenleme: Murat Evgin
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.