Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ernesto Che Guevara Sozleri

0
118

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Che Sozleri

Ben Ernesto'ydum sadece Ernesto, sizde sadece birşey olarak var olursunuzChe olmayı kendim istedim, sizde inanırsanız olursunuz, inanırsanız

Olum nereden ve nasıl gelirse gelsin Savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa ve silahlarımız elden ele gececekse ve başkaları mitralyoz sesleriyle, savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa olum hoş geldi, safa geldi

Devrimcinin gorevi devrim yapmaktır

Gercekci olalım, imkansızı isteyelim

Devrimden başka bir hayat yoktur

Bir yalan, hangi amac icin soylenmiş olursa olsun, her zaman, en kotu gercekten daha kotudur

Gerilla Savaşı ve Ozgurluk Eylemlerinden

Şansın yok, bunu kullan!

Bir, iki, birden cok Vietnam yaratalım

Birşeyi yapmak icin, onu cok sevmelisiniz Birşeyi sevmek icin, ona delicesine inanmalısınız

Savaşan, kaybedebilir Savaşmayan, coktan kaybetmiştir

Buraya beni oldurmeye geldiğini biliyorum Vur beni korkak, yalnızca bir adam oldurmuş olacaksın

Olmeden once, katiline

En onemlisi, kaabiliyetinizi koruyabilmeniz, dunyanın neresinde olursa olsun her haksızlığı kendinize karşı yapılmış gibi hissetme kaabiliyetinizi Bu bir devrimcinin en onemli ozelliğidir

Ben, Ben olmadan onceki ben (ernesto che guevara)

Dizlerimin uzerinde yaşamaktansa,ayaklarımın uzerinde olmeyi tercih ederim

Bir devrimci başkasına atılan tokadı kendi yuzunde hissedendir

Ayakkabılarımın altı delikti ; ama ustu her zaman boyalıydı

858,505Konular
982,765Mesajlar
33,064Kullanıcılar
kazimdemirSon üye
Üst Alt