Che Sozleri
Ernesto Che Guevara Sozleri
Ben Ernesto'ydum sadece Ernesto, sizde sadece birşey olarak var olursunuzChe olmayı kendim istedim, sizde inanırsanız olursunuz, inanırsanız
Olum nereden ve nasıl gelirse gelsin Savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa ve silahlarımız elden ele gececekse ve başkaları mitralyoz sesleriyle, savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa olum hoş geldi, safa geldi
Devrimcinin gorevi devrim yapmaktır
Gercekci olalım, imkansızı isteyelim
Devrimden başka bir hayat yoktur
Bir yalan, hangi amac icin soylenmiş olursa olsun, her zaman, en kotu gercekten daha kotudur
Gerilla Savaşı ve Ozgurluk Eylemlerinden
Şansın yok, bunu kullan!
Bir, iki, birden cok Vietnam yaratalım
Birşeyi yapmak icin, onu cok sevmelisiniz Birşeyi sevmek icin, ona delicesine inanmalısınız
Savaşan, kaybedebilir Savaşmayan, coktan kaybetmiştir
Buraya beni oldurmeye geldiğini biliyorum Vur beni korkak, yalnızca bir adam oldurmuş olacaksın
Olmeden once, katiline
En onemlisi, kaabiliyetinizi koruyabilmeniz, dunyanın neresinde olursa olsun her haksızlığı kendinize karşı yapılmış gibi hissetme kaabiliyetinizi Bu bir devrimcinin en onemli ozelliğidir
Ben, Ben olmadan onceki ben (ernesto che guevara)
Dizlerimin uzerinde yaşamaktansa,ayaklarımın uzerinde olmeyi tercih ederim
Bir devrimci başkasına atılan tokadı kendi yuzunde hissedendir
Ayakkabılarımın altı delikti ; ama ustu her zaman boyalıydı
Ernesto Che Guevara Sozleri
Ben Ernesto'ydum sadece Ernesto, sizde sadece birşey olarak var olursunuzChe olmayı kendim istedim, sizde inanırsanız olursunuz, inanırsanız
Olum nereden ve nasıl gelirse gelsin Savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa ve silahlarımız elden ele gececekse ve başkaları mitralyoz sesleriyle, savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa olum hoş geldi, safa geldi
Devrimcinin gorevi devrim yapmaktır
Gercekci olalım, imkansızı isteyelim
Devrimden başka bir hayat yoktur
Bir yalan, hangi amac icin soylenmiş olursa olsun, her zaman, en kotu gercekten daha kotudur
Gerilla Savaşı ve Ozgurluk Eylemlerinden
Şansın yok, bunu kullan!
Bir, iki, birden cok Vietnam yaratalım
Birşeyi yapmak icin, onu cok sevmelisiniz Birşeyi sevmek icin, ona delicesine inanmalısınız
Savaşan, kaybedebilir Savaşmayan, coktan kaybetmiştir
Buraya beni oldurmeye geldiğini biliyorum Vur beni korkak, yalnızca bir adam oldurmuş olacaksın
Olmeden once, katiline
En onemlisi, kaabiliyetinizi koruyabilmeniz, dunyanın neresinde olursa olsun her haksızlığı kendinize karşı yapılmış gibi hissetme kaabiliyetinizi Bu bir devrimcinin en onemli ozelliğidir
Ben, Ben olmadan onceki ben (ernesto che guevara)
Dizlerimin uzerinde yaşamaktansa,ayaklarımın uzerinde olmeyi tercih ederim
Bir devrimci başkasına atılan tokadı kendi yuzunde hissedendir
Ayakkabılarımın altı delikti ; ama ustu her zaman boyalıydı