Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

erkeklerin söyleyemediği

erkeklerin söyleyemediği
0
49

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
erkeklerin söyleyemediği Ben balığa çıkıyorumBen, elimde bir çubukla tüm gün sandalda oturacağım ve denizdeki balıkları izleyeceğim Yemeğe takviye edeyim mi ?Yemek Yemek neden hala masaya gelmedi ? Sevgilim azıcık ara ver, sabahtan beri evi temizleyeceğim diye helak oldun Şu elektrikli süpürgeyi artık sustursan iyi olacak, filmin içine ettin! Hmmm Evet fazla garip hayatımSen hala konuşuyor musun? Hafızam pek iyi değildir,biliyorsunIlk öptüğüm kızın evinin yolunu, bugüne değin ancak, arabalarımın teknik özelliklerini hatırlıyorum lakin senin doğum gününü unutttum! Seni düşünüyordum ve sana bu gülleri getirdim canımKöşe başında gülleri satan kız bütün bir afetti Endişelenme tatlım, minik bir indirimli Sahiden bütün damarımı kestim ama canımın ne kadar acıdığını itiraf etmeyeceğim Hani nereye düştü? Bulamıyorum işte! Tutmak için ellerimi açtım fakat yakalayamadım, dolayısıyla attığın gibi kendin bul! Natürel fakat seni duydum hayatım Ne söylediğin hakkında en minik bir fikrim değil ve umarım anlayınca, 3 saat bağırıp çağırmazsın Biliyorsun güzelim Başkasını sevememSenin çığlıklarına bile zar şiddet alıştım ve daha kötüsüyle karşılaşma riskini göze alamam Harikulade görünüyorsun Tanrım ne olur bu denediğin son elbise olsun, yahut kalp krizi geçireceğim  

858,505Konular
982,755Mesajlar
33,063Kullanıcılar
netflixdunySon üye
Üst Alt