Erkeklerİn Bİrer Melek Oldugunun En Güzel Kaniti ISTE ERKEKLERIN BIRER MELEK OLDUGUNUN KANITI Birgün ormancinin biri dallari nehrin üzerine sarkan agacin dallarini keserken baltasini suya düsürür Aman tanrimdiye bagirdiginda bir peri belirir ve Ne diye bagiriyorsun ?der Ormanci baltasini suya düsürdügünü ve yasamini sürdürebilmek için o baltaya ihtiyaci oldugunu söyler Peri suya dalar ve elinde bir altin balta ile her yerde belirir Baltan bu muydu ?diye sorar Ormancihayirdiye cevaplar Peri suya her tarafta dalar ve bu sefer elinde gümüs bir balta ile her tarafta belirir ve yine sorar Baltan bu muydu ? Ormanci tekrar hayirdiye cevaplar Peri suya bitmiş dalar ve bu sefer elinde demir bir balta ile her tarafta belirir ve yeniden sorar Baltan bu muydu ? Ormanci evetder Ormancinin dürüstlügü perinin fazla hosuna gider ve baltalarin üçünü de kendisine verir Ormanci mutlu bir sekilde evine döner Bir zaman daha sonra ormanci esiyle birlikte çay her tarafında yürürken karisi suya düser Ormanciaman tanrimdiye bagirir Peri yeniden belirir ve sorar: Ne diye bagiriyorsun ? Ormancikarim suya düstü der Peri suya dalar ve Jennifer Lopez ile birlikte geri dönerSenin karin bu mu?diye sorar Ormanci evetder Peri sinirlenmistir, Yalan söylüyorsun, gerçek bu degilder Ormanci özür dilerim peri, besbelli bir yanlis anlasilma laf konusu Eger Jennifer Lopez için hayir deseydim bu sefer Catherine ZetaJones ile geri dönecektin, ona da hayir deseydim karimla dönecek ve her üçünü de bana verecektin Ben fakir bir adamim ve üç karimin sorumlulugunu tasiyabilecek durumda degilim Jennifer Lopez'e evet dememin sebebi budur Bu hikayeden alinacak ders : Ne zaman bir erkek yalan söylüyorsa bunun iyi ve saygin bir nedeni vardir ve bu baskalarinin yarari içindir Kendileri için birsey istiyorlarsa ekmek çarpsin