Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

erkeklerin ayrılma bahaneleri!

erkeklerin ayrılma bahaneleri!
0
84

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
erkeklerin ayrılma bahaneleri! kızdan bölünme bahaneleri erkeklerin ayrılma bahaneleri terketmek isteyen erkek bir kızdan ayrılmanın yolları İlişkinizin iyi gittiğini düşünürken sevgiliniz sizi sevdiği halde ayrılmanız gerektiğini söylüyor ve nedenlerini sıralıyor Peki size söylenen nedenlerin gerçekten ne kavrayış geldiğini biliyor musunuz ? Okuyun o süre Aşklar sonsuza değin sürecek değil ya, biter şüphesiz Lakin aşkın bittiğini sevgilisine dobra dobra itiraf edebilen insan sayısı öyle azdır Hep bahanelere başvurulur Bu işin kadını erkeği de yoktur bundan başka Her iki cinste bu bahanelerden yararlanır İşte bunlar: Senin sevgine layık değilim veya sen benden iyilere layıksın Bitmiş beni çok seviyorsun fakat ben seni senin beni sevdiğin kadar sevmiyorum E, bu da söylenmez ki Benim gönlüm uçarı bir o çiçeğe, bir bu çiçeğe konmak istiyor Ama sen sevdiğin vakit kendine körü körüne alt birini istiyorsun Ben bir hafta biriyle bir ay başkasıyla yaşamak istiyorum Hemen seni aldatsam da ayıp olacak En iyisi tak sepeti koluna, herkes kendi yoluna Ben seni mutlu edemem yalandı'' diyeceksin Ben de sana cevap vereceğim Senin mutlu olmanı doğrusu istiyorum lakin bensizBeklentilerimiz öbür Sen farklı dünyadasın,ben farklı dünyada Aynı müziği dinlemiyoruz, aynı filme gitmiyoruz, aynı içkiyi bile içmiyoruz Bizim birlikteliğimiz ancak bir kaç günlük heyecan olabilir Şu Anda bunu sana böyle söylesem '' Çağırmak her şey bir Seni seviyorum lakin ailemi de seviyorum ve vazgeçemiyorum Ben esas (veya baba) kuzusuyum Annem babam ne derse o olur diyor Onlara karşı çıksam, harçlığımı keserler, arabamı altımdan alırlar, cebi delik apaçık kalırım Ayrıca aşk dediğin nedir fakat? Geçici bir heves Ben onların istediği biriyle evlenirsem gelsin paralar Paraya sırt çevirip seninle olamayacağım, kusura bakma Serseri ruhluyum ve özgürlüğümü seviyorum Kimseye bağlanamam NaBayım Diğer gerekçe bulamadım Fiilen istesem pek mazbut, pek evine bağlı bir insan olurum ama Lakin seni sevmiyorum Güzel şeyler yaşayan olabiliriz lakin bitti bundan böyle Dahası bu bahanede fazla fiyakalı Sen hemen bunu yakın arkadaşların arasında da söylersin benim popülaritem artar Bundan sonra ancak kız arkadaşım da beni elde tutulmayan bir serseri olarak tanıyıp daha fazla üstüme düşer Hay aklımla bin yaşay Sağlıklı dikkate almak için ilişkimizi dinlendirmeye almalıyız İlişkimizi bitirmeliyiz diyecektim ama ağzımdan bu çıktı Hem zaten diğerini söyleyecek yiğitlik değil bende Bu yüzden bununla idare et İlişkimiz dinlenirken, ben harekete geçeceğim Etrafta serseri mayın gibi dolaşacağım, ve kendime yeni,yepyeni işler arayacağım Aşkımız heyecanını kaybetti Adrenalin bağımlısıyım Ben aşk falan yok resmen heyecan istiyorum Bunu da bana ancak başka bir aşk sağlar Seni terk etmeye niyetliyim de ''Bana heyecan lazım'' diyemiyorum Hemen biliyorum sen kendini değiştirmeye çalışacaksın Saç şeklin, makyajın, kıyafetlerinle beni bitmiş heyecanlandırma çalışmaları içine gireceksin Lakin nafile yorulma Çünkü ''Bu aşk burada biter ve ben çekip giderim'' Sorun sende değil bende Bu cümlenin devamı büyük olasılıkla şu şekilde gelecektir Kafamın içindeki problemleri çözemediğim için ilişkimize konsantre olamıyorum Lakin söylenmek istenen gerçekte şudur: '' Senden bıktım Artık hayatımdan çıkmanı istiyorum Zaten benim kafamda ancak tek problemde sensin Sen olmasan böylece rahatlayacağım ama anlatamam Senden ayrılabilmek için kendimi bile sorunlar ahali grubuna soktum Anla artık ve beni bakımlı bırak'' Zamana ihtiyacım var Senden terketmek istiyorum lakin bunu sana doğrudan doğruya söylersem bana neden diye soracaksın Ben de başkasından hoşlandığımı söyleyemeyeceğim için doğru doğru bir niçin gösteremeyeceğim Biraz bambaşka kalırız Ben seni nadiren telefonla ararım Daha Sonra da aramalarım seyrekleşir Aramızdaki ilişki soğur ola ki bir zaman sonradan da sana '' Bu zaman içinde çok düşündüm lakin seninle yapamayacağım'' derim Böylece bu işte biter çok iyi bir insansın ama bir sevgili değilsin Ben beni heyecanlandıracak ayağımı yerden kesecek gerektiğinde beni süründürecek birini arıyorum Ama sen benim her dediğimi yapıyorsun Her sorunuma çözüm buluyorsun işlenmiş bende seviyorum lakin kardeşim gibi İyisi mi ''Sen kendin gibi bir taze bahar seç'' ben de kendi yoluma gideyim