Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

erkekler niçin seks in ardından

erkekler niçin seks in ardından
0
133

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
21 yasında bı bayanım ve 4 yıllık bı ılıskıden sonradan adam gıbı bırıyle karsılasmadım kımle konussam ıkı gun sonradan sapıtıyo konu baska yerlere cekılıyo ve ben terk edıyorum niçin erkekler dokunmadan sevmeyı kabullenemıyo niçin seks pesındeler

Similar threads

Merhaba Ben 17 yasındayım ve kız arkadasım 15 yasında onunla 2 aydır cıkıyoruz fakat soyle bır koşul varkı kız arkadasım benle cıkmaya basladıgı süre baska bır cocuktan ayrılmıstı ve onu unutmak ıstıyordu ve cok acı cekıyordu o cocuga baya baglanmıstı Ben onu cok sevıyordum lakin o da hala eskı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
saçma anılar noel dayı 1 i izlerken noel dayı 1'i izlerken annem yanıma geldi ve bu noel bba deilmiydi dedi o sırada noel dayının noel babayı sollayış sahnesini fark etti vee Hey Allahım ne günlere kaldık bu noel baba yetmezken bi de başımıza noel dayı çıktı, derhal tüm çocuklar bunu sever...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Kadınlara özel haller kaç turludur? Kadınlara özel haller hayız, nıfas ve ıstıhaze olmak üzere uç turludur HAYIZ (ÂDET) Âdetin Tanımı Âdet neye denir? Âdetin Arapça karşılığı olan hayız, lugatta (sözlükteki anlamı) akmak demektir Istılahta (İlmi manada(terım olarak)) ise, kanamayı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
858,505Konular
982,809Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt