Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Erkekler Ne Kadar Temiz Kalpli Bakin!

Erkekler Ne Kadar Temiz Kalpli Bakin!
0
58

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Erkekler Ne Kadar Temiz Kalpli Bakin! Bir gün ormancının biri dalları nehrin üzerine sarkan ağacın dallarını keserken baltasını suya düşürür Aman tanrımdiye bağırdığında bir peri belirir ve 'Ne diyebağırıyorsun ?'der Ormancı baltasını suya düşürdüğünü ve yaşamını sürdürebilmek için o baltaya ihtiyacı olduğunu söyler Peri suya dalar ve elinde bir altın balta ile her yerde belirir'Baltan bu muydu ?' diye sorar Ormanci 'hayır' diye cevaplar Peri suya bitmiş dalar ve bu sefer elinde gümüş bir balta ile bitmiş belirir ve yine sorar 'Baltan bu muydu ?' Ormancı tekrar 'hayır' diye cevaplar Peri suya tekrar dalar ve bu sefer elinde demir bir balta ile bitmiş belirir ve yine sorar 'Baltan bu muydu ?' Ormancı 'evet' der Ormancının dürüstlüğü perinin çok hoşuna gider ve baltaların üçünüde kendisine verir Ormancı mutlu bir şekilde evine döner Bir süre daha sonra ormancı eşiyle birlikte çay boyunca yürürken karisi suya düşer Ormancı 'aman tanrım' diye bağırır Peri yeniden belirir ve sorar: 'Ne diye bağırıyorsun ?' Ormancı' karimsuya düştü der Peri suya dalar ve Jennifer Lopez ile birlikte geri döner'Seninkarin bu mu?' diye sorar Ormancı 'evet' der Peri sinirlenmiştir, 'Yalan söylüyorsun, reel bu değil' der Ormancı 'özür dilerim peri, ortada bir yanlış anlaşılma laf konusuEğer Jennifer Lopez için hayır deseydim bu sefer Catherine ZetaJonesile geri dönecektin, ona da hayır deseydim karımla dönecek ve her üçünü de bana verecektin Ben fakir bir adamım ve üç karimin sorumluluğunu taşıyabilecek durumda değilim Jennifer Lopez'e evet dememin sebebi budur Bu hikâyeden alınacak ders: Ne vakit bir erkek yalan söylüyorsa bunun iyi ve saygın bir nedeni vardır ve bu başkalarının yararı içindir Kendileri için bir şey istiyorlarsa ekmek çarpsın 1549149648 1549149648 erkeklernekadartemizkalplibakin5c5625d983f71erkeklernekadartemizkalplibakin5c5625d983f71 http:wwwzevkliorgimagessmiliessmilegif ) ERKEKLER NE KADAR TEMIZ KALPLI BAKIN!!!!!!!  

858,500Konular
982,397Mesajlar
32,983Kullanıcılar
bkalkan68Son üye
Üst Alt